Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, основните трудности остават зад гърба ви


Овен – Луната ви зарежда с положителна енергия. Това е идеалното време да се сложи край на старите навици, които са свързани с миналото или на ситуация, която вече трябваше да сте преодолели.

Телец – Благодарение на упоритата работа ще сте в състояние да постигнете желания резултат, но с цената на много големи усилия. Звездите подкрепят вашата упоритост, всеотдайност, сила на волята и способността да постигнете своето.

Близнаци
– Основните трудности остават зад гърба ви, в момента нищо не зависи от вас и можете да се отпуснете и да си починете, позволявайки на реката на живота да ви отведе там, където трябва да бъдете. Неопределена ситуация - трябва да изчакате малко.



Рак – Денят ще подложи на проверка за емоционалната ви устойчивост. На работното място или у дома могат да възникнат разногласия и недоразумения, които да доведат до продължителни конфликти, ако не намерите начин да ги елиминирате.

Лъв – Колкото и странно да изглежда, могат да възникнат обстоятелства, при които събитията ще се развият диаметрално противоположно на това, което интуицията ви подсказва. В подкрепа на вашите намерения може да ви помогне жена.

Дева – Може да сте претърпели известно разочарование, което да ви е обезкуражило, но поне ще се поучите от грешките си. Възможно е да се срещнете с някого, който ще ви върне отново радостта.



Везни – Ще бъде лесно за вас да станете център на вниманието, където и да отидете, тъй като Венера във вашия знак ви направи абсолютно неустоими. Луната ще засили интуицията ви. Положителен ден за отношенията.

Скорпион – Днес трябва да сте много предпазливи и внимателни, тъй като има риск да бъдете измамени или окрадени. Можете също така да попаднете в капана, който сами сте създали, макар и несъзнателно.

Стрелец – Тревогите и напрежението започват да намаляват и ще започнете да виждате всичко с различни очи. В любовта се опитайте да се насладите на настоящия момент, без да се притеснявате прекалено много за това, което може да се случи.



Козирог – Не пропускайте възможностите, които възникват и се предпазвайте от хорската завист, като избягвате да обсъждате личните си неща, особено проекти, които все още не са завършени.

Водолей – Ако не се увлечете от импулсивни и прибързани емоции, това ще ви позволи да вземате правилните решения. Луната ще допринесе за вашия успех и ще ви помогне да завършите вашите проекти.

Риби – Мечтателност, идеализъм, повишена чувствителност - тези качества ще преобладават през първата половина на деня. Реалната действителност обаче ще изисква от вас да гледате на нещата по-разумно и рационално.