Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, освободете се от неприятните мисли! Везни, не бъдете твърде емоционални

Занимавайте се само с незначителни и несъществени въпроси, не предприемайте нищо важно.

Овен – Излизате от романтичното настроение, в което сте били тези дни, и изпадате в съвсем различна фаза. Давате приоритет на някои други неща, които ви притесняват и се опитвате да се вплетете в морето от тревоги с практично решение.

Телец
– Лесно е да влезете в разгорещен спор с околните, без дори да се усетите, но това може да се отрази на отношенията ви. Ясно и задълбочено обмислете плана и тактиката на действие за предстоящата седмица.

Близнаци – Необходимо е да се освободи главата от неприятни мисли. Може би не сте в толкова опасна и трудна ситуация, както си мислите. Пазаруването е най-доброто лекарство за сърдечни рани. Този ден е подходящ за пътуване.


Рак – Стресът, който сте имали напоследък, може да ви накара днес да харчите много пари за ненужни неща, за да се отървете от него. Това не е лошо, просто е важно да се уверите, че това, което купувате, е полезно, а не просто да хвърляте пари на вятъра.

Лъв –Възможни са малки семейни недоразумения. В разговори с близките и членовете на семейството избягвайте потенциално чувствителни, неприятни теми и се опитайте да не реагирате прекалено на осъждане и критика.

Дева – Здравият разум може да ви избави от сериозни грешки. Следобед се опитайте да си починете и не правете нищо. Можете да направите енергийно обновяване - проведете сесия на медитация или релаксация.

Везни – Днес звездите съветват да не приемате всичко присърце. В живота на всеки човек има трудности и неприятности. Внимавайте, не разчитайте на емоциите при правене на своите преценки и вземане на решения.

Скорпион – Неочакван проблем със задача, която трябва да изпълните днес, може да ви разстрои и да ви дерайлира. Не предавайте нервността си на членовете на семейството, защото можете да предизвикате неприятни ситуации.

Стрелец – В средата на деня жизненият резерв започва да намалява, което може да повлияе негативно на настроението ви. Квадратурата на Луната с Меркурий може да предизвика спорове и дори кавги. Проявете сдържаност.


Козирог – Опитайте се да се въздържате от общуване с "токсични" хора, които са склонни да се оплакват от живота. Същото правило важи и за социалните мрежи. Не се препоръчва да харчите пари в този ден, защото ще ги пропилеете. В материалните въпроси трябва да се прояви умереност.

Водолей – Ще имате да решавате много битови и организационни въпроси. След период на ползотворна работа, ще намерите хармония. Ако излезете и сте необвързани, не са изключени нови запознанства.

Риби – Необходима е само малка промяна в хода на мислите. Прекарвайте повече време с хора, които споделят вашите цели. Ще имате и време, и енергия, за да оборудвате своето „гнездо“. Помислете какви промени бихте искали да внесете в интериора.