Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, отделете време за любимия. Лъвове, направете себе си щастливи!

Ден на пасивната енергия. Нежелателно е да се развива активна дейност. Прекарайте деня в полза на душата.

Овен – Не допускайте да спорите с околните с упоритостта на тригодишно дете. Хороскопът ви насърчава да се държите като възрастни, да спрете да капризничите и да преминете от отричане към приемане и съзидание.

Телец – Във вас отново се събужда мечтателят. Основната опасност на този ден е да се впуснете във фантазиите си и да загубите връзка с реалността. Не, изобщо не е лошо да мечтаете, но все пак е добре да се опитате да реализирате идеи, защото някои от тях са много добри.

Близнаци – Днес мнозина могат да приемат всичко твърде лично, да се обидят или скандализират без причина или да дадат гениални идеи и нестандартни решения на най-трудните проблеми. Добре е да обърнете специално внимание на отношенията с любим човек.

Рак – Възможно е да усетите, че някой се държи несправедливо към вас. Нервите на мнозина днес ще са като опъната струна и могат да звучат като лирична балада, страстна серенада или какофония, която „реже“ ухото, в зависимост от това кой свири.



Лъв – В този ден основната ви задача е да направите себе си щастливи! Организирайте си ден, в който да изпълнявате само собствените си желания. Отдайте се на малките удоволствия в този живот.

Дева – Днес може да се проявите като не толкова толерантни. Ще бъдете склонни да се заяждате и да осъждате действията на другите, да морализирате. Така може да нараните чувствата на човек, на който държите.

Везни – Чувството на апатия може да обхване Везните в петък. Умората или лоши моменти ще оплетат ръцете и краката ви с окови, така че да не можете да се придвижите към целите си. Дайте си почивка и се постарайте да забравите проблемите.

Скорпион – Ако в това настроение, в което мнозина ще се намират днес стигнаха до съда на инквизицията, щяха да изгорят поне няколко села! Нерешителността и баналния мързел пречат на превръщането на замисленото в реалност.

Стрелец – Бъдете внимателни. Лесно можете да загубите вътрешната си хармония. Трябва да търсите истинските причини за действията и думите на другите, защото в този ден хората могат да бъдат водени от скрити мотиви.

Козирог – Напълно възможно е някой да ви примами към конфликт, удряйки по гордостта ви и открито провокирайки ви. Звездите ви предупреждават да не допускате бурни реакции от ваша страна срещу действията на провокатора.

Водолей – Не падайте духом. Ще излезете с чест от неприятна ситуация. В този ден Водолеите са в състояние да покажат чудеса от сръчност и находчивост. Ако имате план, за който още се колебаете, все още имате време да започнете да действате.

Риби – Планирайте някакво забавление за вечерта: звездите гарантират, че ще получите точно толкова удоволствие, колкото сте очаквали. Днес може да имате ден на сбъднати надежди. Дръжте ушите си отворени и тогава може да достигне до вас важна информация.