Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, отделете време за семейството! Телци, не е време за любов

Овен – Днес сте нетърпеливи. Искате всичко наведнъж и възможно най-бързо. Толкова сте многословни, когато говорите за вашите идеи, мислите за различни варианти за бъдещето и това може да ви отнеме цялото време и енергия.

Телец – Що се отнася до любовта, обстоятелствата могат да бъдат противоречиви. Сега не е моментът да предприемете решителни стъпки, най-добрата стратегия би била да отстъпите за малко и да наблюдавате как се развиват събитията в личния живот.

Близнаци – Днес не се стремете към повишена активност в действията. Звездите ви съветват да отделите време за дома и семейството. Може да се съберете цялото семейство, за да изработите планове за бъдещето.



Рак – Лошият аспект между Луната и Сатурн ще повлияе върху организацията и решителността ви, ще ви действа демотивиращо. Що се отнася до отношенията, може да ви бъде трудно да предадете с думи силните емоции, които бушуват у вас, особено ако искате да бъдете наистина разбрани правилно.

Лъв
– Добър ден за комуникация, участие в социални събития. Ако търсите привърженици на вашите идеи, можете да срещнете хора, които споделят вашите интереси. Можете също да разчитате на покровителството на хора с власт и високо положение.

Дева
– Днес трябва да проявите толерантност, съпричастност, способност да пазите тайни и готовност да помагате. Анализирайте отношенията си с партньора си – помислете какво искате да получите и какво сте готови да дадете.



Везни – Вие сте пълни с възвишени чувства, податливи на красота във всичките й проявления. Не бързайте, действайте според необходимостта, в зависимост от обстоятелствата. Внимателно преценявайте всичко.

Скорпион – Бъдете по-внимателни, когато работите с информация, в разговори с колеги и близки хора, защото не са изключени грешни заключения и двусмислие. Обърнете специално внимание на съдържанието на документите, които подписвате.

Стрелец
– Днес трябва да сте по-внимателни от обикновено във всичко: в разговорите, на работното място, в транспорта. Не бъдете прекалено взискателни и критични по отношение на любимия човек.



Козирог –Вие сте решени да преследвате твърдо целите си. Предпочитате да вървите по своя собствен път и нямате намерение да се адаптирате към интересите на други хора. Действайте със стратегия и планиране, но и бъдете уверени в собствения си късмет.

Водолей – Квадратурите на Луната ще ви карат лесно да се изнервяте от всякакви дреболии, да приемате навътре неща, на които не би трябвало да обръщате внимание. Постарайте са да възстановите душевното си равновесие и ще започнете да виждате всичко в по-благоприятна светлина.

Риби – Днес е важно да бъдете в емоционален резонанс с околната среда или отделни хора. Успехът на взаимодействието с външния свят ще се определя от степента на спокойствие и нивото на доверие, които изпитвате.