Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, пазете се от манипулатори. Нови възможности пред Козирозите

Овен – Останете верни на инстинктите си и не позволявайте на думите или мненията на други хора да ви влияят да промените мнението си. Ако сте необвързани, старайте се да бъдете по-отворени към тези, които проявяват интерес към вас и им дайте шанс да ви спечелят.

Телец – Имате много мечти и стремежи, но е време да преминете от теория към практика. Организацията и планирането са ключови за довеждането на това, което е в ума ви до неговото проявление.

Близнаци – Запазете мислите и плановете си за себе си, колкото и да си мислите, че вярвате на някого. Придържайте се към решенията си и не позволявайте на други хора да се опитват да ви манипулират.

Рак – Днес емоционалната Луна попада в четвъртия ви дом на домашния живот и се противопоставя на агресивния Марс в десетия ви дом в кариерата. Може да се почувствате разкъсани между работата и личните си задължения и това да създаде влошаване на състоянието или дори гняв.


Лъв – Любовният ви живот навлиза в много по-спокоен период, в който комуникацията ви с партньора/ката ви ще бъде отлична. Заедно ще можете да намерите необходимите решения, които досега са ви убягвали.

Дева – Има някои неща, които ви притесняват в любовния ви живот, но днес ще можете да намерите някои креативни решения с помощта и подкрепата на партньора си. В момента се чувствате самоуверени и много секси и това ще привлече вниманието на другите!

Везни – Предизвикателствата са част от живота. Не е нужно да се отказвате при възникването на първата трудност. Лесно ще подредите живота си, изхвърляйки онези неща, които ви стресират и задържат. Останете позитивни и продължете да работите усилено. Пътят е само напред.

Скорпион – В личния ви живот нещата са малко напрегнати и може да се окажете в спор с партньора си. Ако не сте съгласни с неговите възгледи, опитайте се да запазите спокойствие и да поговорите за нещата като възрастни, тъй като по този начин можете да намерите компромис.

Стрелец – По време на работа не е подходящо все още да поемате рискове или да вземате важни решения, освен ако не сте напълно наясно с всичко, за което става въпрос. Всеки ход изисква внимание и обмисляне на всеки параметър.

Козирог – Може да почувствате, че доверието ви е било предадено или че не сте получили взаимност, както сте очаквали, но сега е моментът да забравите и да обърнете страницата, защото ще се появят нови възможности, които ще ви накарат да се чувствате щастливи.

Водолей – Чувствате се позитивно настроени и ентусиазирани. Старайте се да запазите максимално спокойствие и да поддържате дипломатично отношение с околните - споровете и разправиите са контрапродуктивни.

Риби – Днес ще бъде доста трудно за повечето от вас и ако оставите чувството на безпокойство да ви завладее, ще се удавите в лъжица вода. За да избегнете това, трябва да направите внимателен и подробен план и да продължите стъпка по стъпка напред по спокоен и логичен начин.