Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, пазете се от стреса! Стрелци, не се отказвайте да преследвате мечтите си

Денят е с тежка енергия. Да се избягват провокациите. Наблегнете на почивката или поне се въздържайте от прекомерна активност – вършете рутинна работа, където не е нужно да мислите много и да взимате решения.

Овен – Ще се сблъскате с недоразумения, затова се опитайте да поемете сами нещата и разчитайте само на себе си, слушайте интуицията си и не бързайте - проблемите ви ще бъдат разрешени, трябва само да изчакате малко.

Телец – Може да се почувствате изтощени с напредването на деня, както емоционално, така и физически, тъй като всеки път, когато решите един проблем, сякаш на негово място възниква нов. Търпението и спокойствието са от съществено значение днес.

Близнаци – Даже да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, това ще бъде фалшиво усещане. В късния следобед някои ще изпитат срив, причинен от стреса на отминаващия ден, затова не се нагърбвайте с много задължения.


Рак
– Ако трябва да вземате важни решения, отделете време да помислите внимателно и се вслушайте в съветите на близките си. Важно е да чуете и други гледни точки. Днес е по-добре да се откъснете от заобикалящата реалност и да останете в тишина. Прекарвайте време насаме със себе си, медитирайте.

Лъв – Възможно е да изпаднете в недоразумение и да се окажете изправени пред ситуация, която не е токова приятна. Това разбира се не означава, че трябва да спуснете кепенците и да отрежете всички около вас. Просто дръжте нещата под контрол.

Дева
– Обръщайте внимание на малките неща. Това, което сега ви изглежда незначително, утре може да изиграе важна роля. Възможно е някои събития от този ден да ви тласнат към интересни мисли или да ви принудят радикално да промените плановете си.

Везни – Ако почувствате липса на сила и енергия, опитайте да насочите вниманието си за известно време към по-второстепенни дейности. Също така почивайте повече. Добре е да се обградите с хора, които ви дават добра енергия и виждат само светлата страна на нещата.

Скорпион – Готови сте да преразгледате позицията си по различните фронтове и да излезете с нови и по-ефективни стратегии. Поддържайте позитивната нагласа и избягвайте необмислено и несериозно поведение.

Стрелец
– Тъмните облаци за кратко ще присъстват в живота ви, но малко по малко ще се разчистят от хоризонта. Ще се върнат енергията и оптимизма ви. Не се отказвайте да преследвате мечтите си, защото можете да ги постигнете скоро.


Козирог – Денят е труден във всякакво отношение, особено в общуването с другите. Дори между близки хора са възможни недоразумения, скандали или негативни събития, които могат да доведат до конфликти и кавги.

Водолей – Позволете си повече почивка както физически, така и емоционално. Сега е моментът да се погрижите за себе си. Правете нещо, което ви доставя удоволствие - пазаруване, масаж, четене на книга или каквото ви прави щастливи.

Риби
– В днешният ден е по-добре да се занимавате само ежедневните рутинни задачи. Не предприемайте нищо ново. Не надценявайте силите си, грижете се за повече за здравето си - именно то ще изисква най-много внимание и грижи.