Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, подгответе се за промени. Деви, очаква ви интересна среща

Не се натоварвайте с излишни притеснения. Бъдете приятелски настроени и оптимистични.

Овен – Днес може да имате много причини да се усмихвате, настроени сте доста оптимистично. Може да се появи нещо неочаквано, което да зарадва сърцето ви. Бъдете отворени към нови преживявания и ще извлечете максимума от всичко, което ви се случва.

Телец – Вие можете да успеете да се справите добре със задълженията и отговорностите си, но в никакъв случай не се претоварвайте. Този уикенд направете нещо, което ви успокоява и не вземайте решения, ако не сте ги обмислили обстойно.

Близнаци – Освободете душата си от лошите мисли, от присъствието на фалшиви приятели и гардероба от ненужните неща. Време е да освободите място в живота си за нови промени. Те ще дойдат при вас по-бързо, отколкото си мислите.


Рак – Този уикенд може да имате чести промени в настроението, които могат да се отразят на отношенията ви с другите. Всяка дейност, която предприемете, ще бъде добра, защото ще ви помогне да се отпуснете и да освободите излишната енергия.

Лъв – Намерете време за усамотение, за да приведете мислите и чувствата си в ред. Добре е да се адаптирате към настоящите обстоятелства, да проявите повече толерантност и креативност. Потърсете занимание или нещо друго, от което да получите положителни емоции.

Дева – Бъдете по-освободени и изразете смело мнението си - това ще ви накара да се почувствате много по-добре. Разходка в парка или гората е най-добрият начин да се отпуснете. Има вероятност да се натъкнете на среща, която не сте се очаквали!

Везни – Бъдете внимателни - не е нужно много хора да научават за вашите цели, намерения и идеи. Емоционално се чувствате добре, но физически имате нужда от добра почивка. Затова, ако можете, прекарайте почивният ден в пълен релакс.


Скорпион – Вашата мистериозна и привлекателна личност днес ще привлича засилен интерес. Социалните контакти ще ви доставят удовлетворение и ще почувствате нужда да споделяте чувствата и мотивациите си с тези, които обичате.

Стрелец – Не използвайте цялото си време само във вършене на работа и задължения. Ако трябва да избирате между общуването с хората, които са ви близки и не толкова неотложни въпроси, тогава ще е по-добре да отдадете предпочитание на първото.

Козирог – Възможно е да възникнат недоразумения или спорове, особено с хората, с които живеете, затова избягвайте да бъдете прекалено придирчиви и да се опитвате да се налагате. Оставете се на потока на времето и да вижте къде ще ви отнесе.

Водолей – Днес ще бъдете прекалено оптимистични, но това може да доведе до вземане на прибързани решения. Бъдете малко по-реалистични. Ако искате да постигнете положителна промяна, първо трябва да помислите как да се освободите от лошите навици.

Риби –Този ден ще премине без особени вълнения. В повечето случаи, като цяло вашите планове няма да бъдат нарушени от странични фактори. Отделете време само на себе си. Можете да отидете на масаж или да посетите спа център, да отидете на разходка.