Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, погрижете се за семейството си. Стрелци, любовният ви живот ще бъде във вихъра си!

Целта на деня: да намерите радостта от живота, да се забавлявате, да привличате любов и просперитет в живота си.

Овен – По време на работа се старайте да не вземате прибързани решения относно споразумения, които изискват допълнително обмисляне, и не забравяйте да планирате внимателно следващите си стъпки.

Телец – Днес не разчитайте на покровителството на звездите относно предприетите действия. Нужно ви е да прекарате деня в спокойна и непринудена обстановка. Възможни са проблеми от битов характер.

Близнаци – Ще сте по-податливи на стрес и затова трябва да почивате повече. Забравете за проблемите и се погрижете за семейството си. Прекарването на време с любимите ви хора ще ви донесе хармония и спокойствие.

Рак – Днес хороскопът ви подтиква да мислите за себе си и любовните си дела. Трябва да решите какво в отношенията не ви харесва и какво искате да коригирате. Единствената опасност е, че излишъкът от енергия може да породи агресия, така че се опитайте да контролирате емоциите.

Лъв – Очаква ви ден, изпълнен с ярки и положителни емоции, и то не само в личния ви живот. Не е изключена възможността за непланирани разходи, които могат да „разклатят“ бюджета ви. Това определено не трябва да правите.

Дева – Възможно е в този ден представители на вашият зодиакален знак да имат конфронтация с човек, чието мнение има значение за вас. Не позволявайте на чуждия авторитет да надделее над вашата гледна точка.

Везни – Сред натоварената си седмица ще имате достатъчно време за себе си и ще можете да правите любимите си неща. Ако се чувствате прекалено стресирани, прекарвайте повече време с деца. Тяхната топла прегръдка/гушкане или дори невинна усмивка биха ви измъкнали от вашите неволи.

Скорпион – Слънцето влиза във вашия знак днес и започва щастлив период за вас, в който ще можете да постигнете това, за което сте копнеели от дълго време. Трябва внимателно да наблюдавате случващото се, за да видите възможностите, когато се появят.

Стрелец – Това е уикенд, белязан от емоционални възходи и падения, а любовният ви живот ще бъде истински вихър. Вашият магнетизъм и сексапил неизбежно ще ви донесат нови ухажори/ки. Внимавайте някой случаен флирт да не застраши дългосрочната ви връзка.

Козирог – Днес трябва да се забавлявате, дори и да нямате абсолютно никакво настроение или желание. Не бива да се отегчавате. Денят е страхотен за нови начала, особено ако това е мечта, която сте тачили от дълго време.

Водолей – Денят символизира вътрешната свобода и творческото начало. Всичко ще ви се отдава с лекота. Вие сте доволни от себе си и от своето обкръжение. Чувствате се прекрасно. Днешният хороскоп ви съветва да не пренебрегвате любимите си хора.

Риби – Днес съществува риск от появата на неконтролируеми емоции, така че внимавайте за поведението си. Иначе трябва да бъде ден за почивка, ден за забавление. Пазете се от нараняване, когато правите нещо.