Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, погрижете се за своите желания. Деви, очаква ви един хубав ден

Денят е подходящ за започване на нови неща и продължаване на неща, които вече са започнали.

Овен – Днес опитайте да се отпуснете и бъдете спонтанни. Би било хубаво да приемате съветите, които получавате от близки хора. Знайте, че те ще ви помогнат да промените начина си на мислене и действие по някои въпроси.

Телец – Стремете се да бъдете умерени в действията си, придържайте се към златната среда. Така ще постигнете хармония и относително спокойствие. Важно е да отделите време за почивка, защото имате по-малко енергия през този период.


Близнаци – Погрижете се за своите нужди и желания. Добавяйте повече естествени продукти и ядки в ежедневното си хранене. Ще се почувствате по-силни и по-добре. Отличен ден за общуване. Излезте на разходка и се забавлявайте.

Рак
– Днес не бързайте да вземате крайни решения в нито една област, защото не мислите съвсем рационално. В семейството потърсете стабилност, важно е да не изпадате в негативните мисли и критики към другите.

Лъв – Използвайте този ден за почивка и ако е възможно нека по-добре да е активна. Това е чудесно време, за да се отпуснете, да се видите с приятели, да научите новините и в същото време да се посветите на любимите си занимания.


Дева – Един хубав ден. Ако можете да осъзнаете собствената си вътрешна сила, никой няма да може да ви се противопостави. Ако приятели ви поканят да прекарате време в тяхната компания, не отказвайте поканата.

Везни – Днес се насладете на компанията на любимите си хора, като прекарате деня с тях. Постарайте се да намерите малко време за себе си. В любовта не потискайте желанията си. Бъдете честни с партньора си и му кажете какво искате.

Скорпион – Поставете си днес някоя малка цел и се опитайте да я постигнете. Ще се почувствате по-добре. В същото време е добре за някои промени в ежедневието, да опитате нещо ново. Моментът е подходящ да покажете своите чувства към партньора си.


Стрелец – Добре е да се срещате с повече хора и да разширите своя социален кръг. Хубаво е да намерите време за деца, приятели, любов, творчески дейности, любимо занимание и най-важното да не бъдете сами.

Козирог – Реалистичният ви поглед към света ще ви помогне да избегнете ненужни конфликти. В същото време днес късметът е на ваша страна, така че ще имате възможност да се доближите до личните си цели.

Водолей
– Настроението ви ще бъде добро и околните ще чувстват вашия оптимизъм. Има вероятност някой от приятелите да ви потърси за съвет. Ако имате връзка, избягвайте днес да влизате в спорове и рисковани разговори и не обвинявайте партньора си за всяка малка грешка.

Риби – През почивния ден забравете за всички грижи и проблеми и отделете свободното си време за себе си и за близките си. Изпълнени сте с жизненост и енергия и трябва да успеете да я трансформирате и използвате по рационален начин.