Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, преживявате положителен момент за промени! Скорпиони, винаги трябва да гледате напред

Енергията на Луната допринася не само за решителни действия, понякога може да предизвика агресивно поведение у човека. Дръжте всички вътрешни импулси под строг контрол. Пазете се от собствената и чуждата агресия. Оранжево, кафяво и черен нефрит ще ви помагат.

Овен
– Всичко може да се реши на спокойствие, просто трябва да се отпуснете. Починете си и подредете мислите си. Въпреки че в крайна сметка вие винаги сте тези, които сами взимате решения, трябва да се вслушате в съветите на тези, които ви обичат.

Телец – Този ден не е от най-добрите. Иска ви се да се скриете в някой тих ъгъл и да избягате от цялото внимание. Но не позволявайте на депресията да ви завладее. Усмихнете се и вдигнете глава. Скоро ще забравите за лошото настроение.



Близнаци – Преживявате много положителен момент за промени. Не се отказвайте, докато не постигнете целите, които сте си поставили. Вашето присъствие ще донесе радост на тези, които са близо до вас.

Рак – Не позволявайте промените в настроението на другите хора около вас да ви се отразят. Ако сте работили усилено през последните няколко дни, днес и утре почивайте и заредете загубената енергия.

Лъв – Пропуснете дейности, които не ви носят удоволствие. Не позволявайте на никого да ви насилва. Може да възникне семеен проблем, който да ви разстрои, но ако останете спокойни, всичко ще бъде решено благоприятно.

Дева – Насочете вниманието си там, където е най-необходимо и не се разсейвайте от дреболии. Избягвайте хората, които ви предават лоша енергия. Обградете се с това, което ви прави истински щастливи.



Везни – Ако останете закотвени в миналото и започнете да се съмнявате в бъдещето си и в това, което сте способни да постигнете, ще загубите силата да постигнете целите си. Стъпвайте силно и се доверете на себе си.

Скорпион – Винаги трябва да гледате напред. Не се придържайте към миналото. Никой не може да промени случилото се. Учете се от грешките си, освободете се от тяхното бреме и се съсредоточете върху бъдещето.

Стрелец – Вътрешният ви огън ще пламне и ще разпространявате позитивност във всички посоки. Ще изпитвате желание за нови преживявания. Едни ще се впуснат в търсене на любовни приключения, а други просто ще сменят обстановката като потърсят положителни емоции в пътуванията.

Козирог
– Вашата личност може да стане малко дисбалансирана и нестабилна, сякаш има личен вътрешен конфликт във вас. Когато сте под стрес, ще използвате сарказъм и ирония като защитен механизъм.

Водолей – Вие сте под закрилата на звездите и всичко, което правите, ще има успех. Този уикенд ще изпитате емоции от всякакъв вид и ще почувствате вътрешен призив да направите нещо. Следвайте инстинкта си.

Риби – Фактът, че се чувствате зле психически, може да бъде причинен от умора. Тялото и умът са свързани, не забравяйте за това. Свежият въздух ще ви накара да се почувствате по-добре. Излезте на разходка сред природата, ако времето позволява.