Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, проявете сдържаност към партньора си. Лъвове, бъдете търпеливи и предпазливи

Всички решения трябва да се обмислят добре и нищо не трябва да се прави под импулса на момента.

Овен – Дистанцирайте се от хора, които не ви носят нищо. Късметът е на ваша страна, за да се справите и да постигнете целите си. Вашият сериозен подход към работата и ясен план помагат за постигане на най-добри резултати за кратко време.

Телец – Вашата креативност се повишава и се появяват нови идеи. Ще успеете да приключите с всичките си задачи днес и ще се почувствате напълно удовлетворени. Внимавайте при общуване с непознати.

Близнаци – Днес може би искате да завършите нещо започнато и ще бъдете фокусирани върху това през деня. Вероятно ще имате разговори с хора, от които очаквате някаква услуга. Бъдете сдържани в отношенията с партньорите, не допускайте да се стига до разногласия.

Рак – Необходимо е да балансирате личните неща с работата, което ще ви е много трудно, понеже имате много задължения за изпълнение от двете страни. С малко по-добра организация ще можете да разпределите правилно времето си и да успеете.

Лъв – Този ден ще изисква от вас търпение и предпазливост. Искате да свършите толкова много неща: да приключите с всички задължения, да минете по магазините, да се видите с някого, да излезете с приятели. Със сигурност ще успеете, ако можете да се организирате.

Дева – Плановете ви се развиват възможно най-добре. Нужно е да направите нещо, свързано с работата, но ви чакат и някои домашни задължения, освен това трябва да свършите и други неща, да се видите с някого, но ще успеете с всичко.

Везни – По-добре да не се намесвате в чуждите спорове днес, понеже всеки ще очаква от вас да заемете неговата страна и все някой ще е ощетен и обиден след това. Посветете се на своите задължения и оставете другите да решават своите проблеми сами.

Скорпион – Днес трябва да сте много внимателни и предпазливи. Старайте се да не изпускате от поглед дори най-дребните неща. Решителните и активни действия ще ви помогнат да се доближите до желаните цели. Вашият инстинкт няма да ви подведе.

Стрелец – Делата ви може да не се развиват точно по план, но денят не е лишен от приятни моменти. Не бързайте, действайте внимателно и обмислено. Вероятно ще успеете да решите важен проблем или да доведете нещо до край.

Козирог – Възможно е днес да изпитате затруднения в общуването с хората, които са около вас. Добре е да проявите търпение и да се стремите да запазите спокойствие. Здравето може да пострада поради хранително отравяне или нараняване.

Водолей –Днес е добре да завършите започнатото по-рано. Възможно е да се наложи бързо да промените някои от плановете си и евентуално да предприемете неочаквани действия. Имате волята и необходимата динамика, за да не се оставите да бъдете дестабилизирани от възможните препятствия, които ви пречат по пътя.

Риби – Искате да се посветите на съвсем различни неща от това, което трябва да правите, и ще се опитате да отложите максимално задълженията, които имате. Мислите ви са твърде разсеяни поради емоционалната страна на живота.