Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, проявете търпение. Водолеи, днес ви е щастлив ден!

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да се обиждате или да се жалвате от съдбата. Знайте, че всичко, което се случва е за по-добро.

Овен – Скъпи Овни, ако имате определена гледна точка, това изобщо не означава, че тя е единствената правилна и не е нужно да слушате други хора. Изненадващо е, че винаги имате готови отговори. Не се впускайте днес в интелектуална битка.

Телец – Вероятно ви се иска да прекарате целия ден под завивките, да пиете топъл и вкусен чай. Но някой е измислил работата и ще трябва да изпълзите из под завивките, да си съберете багажа и да карате навън в задръстванията, за да решите някои проблеми и да си губите време за нещо, което абсолютно не ви харесва да правите.

Близнаци – Трябва да сте по-приспособими към промените и обстоятелствата. Не бързайте да се разочаровате, просто бъдете търпеливи. Нещата вървят добре, имайте вяра. Вероятно ще се почувствате малко повече преуморени.


Рак – На работното място ще преобладава много променливо настроение и напрегната атмосфера. Придържайте се към вашата задача. Не позволявайте на никой да ви разваля настроението и е добре да избягвате токсични и негативни личности.

Лъв – Ще бъдете в добро настроение, спокойни и оптимистични. Няма да стоите и да чакате и ще вземете нещата в свои ръце, за да разрешите някои важни проблеми. Използвате всяка ситуация в своя полза.

Дева – Днес рискувате да пропуснете нещо важно, когато мислите за нещо второстепенно. Така че бъдете внимателни и фокусирани. Веднага щом се разсеете дори за момент, ще попаднете във времева дупка.


Везни – Днес да се принуждавате да правите това, което изобщо не ви харесва, е безсмислено. Радвайте се на това, което е. Между другото, звездите горещо препоръчват да посетите салон за красота. Нова прическа ще повиши настроението и самочувствието ви.

Скорпион – Да-а, въздъхвате тъжно вие, осъзнавайки, че и днес няма да се случат чудеса и манната от небето няма да падне върху вас. Ще трябва да запрятате ръкави и да се захващате за работа отново.

Стрелец – Днес ще действате бързо, ще взимате решения в движение и няма да мислите „какво ще стане, ако…….“. Да, определено е рисковано. Но помните, че който не рискува, не пие шампанско. Така че напред!

Козирог – Бихте се радвали да се отпуснете, да пиете кафе с колеги, да си поговорите за това и онова. Но не, трябва да сте постоянно нащрек, да наблюдавате ситуацията всяка минута и да държите всичко под контрол.


Водолей – Нищо чудно, ако Водолеите се събудят с Архимедови викове: "Еврика!" и като Менделеев да се втурнат да записват блестящата си идея, в която ще намерят решение на проблема, който отдавна ги е измъчвал. И през целия ден ще имат голям късмет във всички начинания.

Риби – Сряда сутринта няма да е много щастлива. Нещо не се получава. Искате яснота, но така и не я намирате. Напротив, колкото повече се опитвате да намерите правилната нишка, толкова повече възелът се заплита.