Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, радвате се на страхотна интуиция! Водолеи, внимавайте с финансите

Нежелателно е да започнете голямо почистване, ремонт или да започнете пренареждане на мебелите. Изтощително физическо натоварване в този момент е противопоказано.

Овен
– Винаги, когато Луната е в Риби, тя обикновено е в дванадесети дом за вас. Това е къщата на враговете и нашето подсъзнание. Ако чувствате, че нямате късмет, това не е така. Опитайте се да преодолеете възможните заблуди. Не пийте алкохол, особено в тези жеги ефектът му се засилва многократно. В понеделник следобед Луна вече ще е при вас, със сигурност ще гледате по различен начин на много неща.

Телец – Внимавайте внимателно какво се случва около вас. Сега можете да научите, да си помогнете и да разберете как да подобрите живота си. Ако днес ви се случат добри неща, благодарете, това е награда за вашите добри дела. От друга страна, в случай на неудобства, трябва да помислите защо ви се случват.


Близнаци – Ще имате много развита интуиция през този ден и ще усетите някои неща предварително. Опитвайте се да намирате време за социален живот от време на време. Необвързаните ще бъдете крале на съблазняването и със сигурност ще промените статуса си много бързо.

Рак –Ако сте необвързани, не гледайте твърде високо и не си вирете носа, защото никой няма да обърне очи към вас. Бъдете по-обикновени и ще спечелите. Може да получите предложения, които ще ви оставят без думи.

Лъв – Ако сте във връзка, започнете да обсъждате повече неща с партньора си и вземайте решения, които са в най-добрия интерес и на двама ви. За да поддържате максимално топла атмосфера днес е добре да направите малко повече отстъпки и да бъдете по-внимателни.


Дева – В много моменти животът ви като двойка ще бъде бурен и пълен със силни спорове. Дори и да опитате, няма да можете да успокоите ситуацията. Ако сте сами, ще трябва да промените поведението си и местата, които посещавате.

Везни
– Ако сте във връзка, планетите ще усложнят деня ви и може да преминете през много трудности. Напоследък не сте много искрени и това създава още по-големи проблеми. Що се отнася до необвързаните, ще флиртувате безкрайно и дори може да имате много добри шансове да срещнете някого.

Скорпион – Ще бъдете по-креативни днес и ще имате много по-положителен ден, отколкото сте предполагали. За тези от вас, които имат връзка, това ще бъде един от най-добрите, които сте имали напоследък.

Стрелец – От една страна ще имате топли моменти, а от друга – спорове, които ще ви отегчат. Бъдете разумни с всичко. Ако все още сте необвързани, планетите могат да ви устроят изненада и да срещнете любовта от пръв поглед.


Козирог – През този ден ще сте много по-организирани от обикновено и всичко ще върви по-лесно. Ако сте във връзка, любовният ви живот ще бъде приоритет. Любовта е точно като пролетта; цветя, въздух, слънце, пеперуди. Днес ще почувствате романтичния гъдел, особено ако сте свободни.

Водолей – Не поемайте ненужни рискове с финансите, защото може да загубите повече, отколкото ще спечелите. Днес няма да започнете история, защото няма да срещнете интересни хора. С финансите бъдете по-организирани и разумни.

Риби
–Проблемите на приятел може да ви накарат да се почувствате зле и притеснени. Имате добре развито чувство за разбиране на хората, защото лесно съпреживявате проблемите им. Действие на Луната във вашия знак засилва тази способност, благоприятства медитацията и подобрява интуитивността на мислите.