Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, стойте далеч от конфликти. Деви, предстои ви щастлив период

Препоръчително е в този ден да насочите цялата енергия към активни действия, а не към планиране. Думите днес имат голяма сила. Внимавайте какво казвате.

Овен – На работното място има риск да се сблъскате с проблеми и изобщо да не се чувствате добре. Следобедът ще бъде по-благоприятният период. През този ден ще бъдете много внимателни и лесно ще преодолявате всички препятствия, изпречили се на пътя ви.

Телец – В работата отначало нещата ще изглеждат трудни, но с течение на времето и благодарение на подкрепата на колегите всичко ще върви по-добре. Дайте си време и ще видите как това, което ви притеснява, ще се разреши от самосебе си.

Близнаци – Ретроградният Марс във вашия знак може да предизвика усложнения. Опитайте се да стоите далеч от напрежението и конфликтите и не позволявайте на никого да замъгли настоящето ви, което е прекрасно.



Рак – Чувствате се изтощени и това е така, защото около вас има хора, които отнемат енергията ви. Може да се случи нещо, което да озари живота ви и да ви доближи до това, което наистина има значение за вас.

Лъв – Животът може да ви изненада с важни предизвикателства, но с мощната астрална енергия, която получавате, и силата, която имате, нищо не може да ви победи. Малките детайли са тези, които наистина ще ви направят щастливи.

Дева – Буреносните облаци се разсейват от живота ви, за да можете да се усмихнете отново. Насладете се на тази добра енергия, която Космосът ви дарява и се възползвайте, ако искате да постигнете нещо.

Везни – Ще имате много идеи и проекти в ума си и с добрите аспекти, които получавате от планетата Марс, няма да ви липсва енергия и устрем да ги стартирате и да постигнете успех. Не позволявайте на никого да се меси в живота ви.

Скорпион – Насладете се на добрата енергия, която ви дава Космосът и се възползвайте, ако искате да постигнете нещо, защото сега е вашият момент. Добрите аспекти на Юпитер благоприятстват живота ви като цяло и той разчиства тъмните облаци в живота ви, за да можете да възстановите усмивката си.

Стрелец – Ако нещо ви интересува, поемете инициативата и хич не се колебайте. Отлични дни за икономически въпроси, може дори да получите премия, бонус или неочаквани пари, на които не сте разчитали.



Козирог – Време е да се откъснете от ситуациите, които ви отдалечават от мечтите ви и да помислите повече за себе си. Луната ви предава активна и ентусиазирана енергия, така че нищо да не ви безпокои.

Водолей – Може да се почувствате обезсърчени и изпълнени със съмнения, но растящата Луна е във вашия знак и получавате много активна и мощна енергия, която ви помага да канализирате емоциите и чувствата.

Риби – Може да сте притеснени и изпълнени със съмнения, но с планетата Юпитер във вашия знак всичко може да вземе много положителен обрат. Опитайте се да премахнете пораженческите мисли от ума си и да запазите само доброто.