Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, внимавайте със здравето си. Козирози, отделете време за половинката си

Неблагоприятен период за нови начала. По-добре е да го посветите на незначителни рутинни дейности. Ограничете контактите.

Овен - Крайно време е да погледнете на нещата по-обективно и да оцените реалистично ситуацията. Пазете силите си - малко неблагоприятен период, който просто трябва да изчакате да отмине. Денят е подходящ за довършване на задачи.

Телец - Чашата на търпението ви лесно може да прелее днес. Вероятно ще възникнат ситуации, които да ви подразнят, да се намерят хора, които да ви ядосат. Опитайте да контролирате раздразнението си и гледате на нещата с повече позитивност.

Близнаци - Днес може да не ви спори в работата. Добре е да не предприемате нищо важно. Внимавайте за здравето си. Добре е да избягвате прекомерна активност, повече да почивате и разтоварвате нервната система.

Рак - Днес е необходимо да бъдете много внимателни и предпазливи. Някои ще изпаднат в меланхолично настроение, други ще се почувстват доста изнервени. Избягвайте крайностите в емоциите и постъпките.

Лъв - Ако успеете да сте сдържани в поведението, и не правите остри изказвания, ще успеете да избегнете конфликтни ситуации. Намерете начин да се отпуснете дори в работното време. Редувайте често работа с почивка.

Дева - Днес е по-добре за вас да сте сами и да пребивавате в спокойна обстановка. Ниският жизнен тонус може да ви направи податливи на външни отрицателни влияния, което да се отрази на личните отношения. Неподходящо време за контакти, срещи.

Везни - Днес ще почувствате липса на вдъхновение и творчески подем, изобщо няма да имате стимул за работа. Опитите да обърнете хода на събитията в желаната от вас посока няма да доведе до желания резултат. Приемайте всичко без излишни емоции.

Скорпион - Възможно е днес да изпитвате силни емоционални изблици. Хубаво е, ако можете да се овладеете и да избягвате конфликтни ситуации. Не бъдете прекомерно откровени, защото околните могат да възприемат грешно думите ви.

Стрелец - Можете да довършите това, което сте започнали, но не започвайте нищо ново. Ограничете контактите. Днес никой не е застрахован от допускане на евентуални грешки, както в работата, така и в междуличностните отношения.

Козирог - Днес е необходимо да проявите повече здрав разум и да бъдете малко по-сдържани и тактични. Нещата може да не вървят, което съвсем не означава, че няма да успеете. Отделете достатъчно внимание на партньора си, бъдете внимателни.

Водолей - Старайте се да прогонвате лошите и песимистични мисли. Пълнолунието във вашия знак ви прави по-чувствителни, затова избягвайте неприятни ситуации и контакти. Опитайте да се изпълните с повече вяра и надежда за по-добро бъдеще.

Риби - Днес може да се наложи да промените плановете си. За да избягате от тъжните мисли, идете да си купите нещо хубаво. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, обърнете внимание на знаците и съвпаденията около себе си.