Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, време е да вземете решение! Риби, чака ви един хубав ден

Ако възникнат конфликти, погледнете вътре в себе си, може би стари рани напомнят за себе си. Не забравяйте, че всичко в този свят е взаимосвързано и следва едно от друго – миналото е преплетено с бъдещето, всичко се движи в кръг.

Овен – Ще действате с голяма яснота и енергичност. Днес вие сте мотиватор на хората около вас и чувството ви за лидерство е страхотно. Интуитивно или съзнателно знаете какво да правите и можете да дадете съвет на другите.

Телец – Нужен е внимателен преглед на всичко, което правите. Проверете нещата, докато не откриете проблеми. Ако търсите работа, това е късметлийски ден, за да кандидатствате. Не можете да оправите нещата, ако не опитате.


Близнаци – Денят е предизвикателен, трябва да вземете решение. Животът ви кара да видите ситуацията от друга гледна точка. Може би отлагате нещо, за да избягвате конфликти, особено в работата си.

Рак – В този ден не трябва да решавате важни финансови въпроси, не са изключени непредвидени разходи, така че трябва да бъдете по-внимателни с парите. Близък приятел може да разкрие истинските си чувства към вас.

Лъв – Днес могат да се проявят последствията от скорошни решения и ще видите кои от тях са били правилни и кои грешни. Намалете задачите, които не са толкова важни. В общуването с другите покажете повече съпричастност и разбиране.

Дева – Днес общуването с другите няма да върви много добре. Трябва обаче да бъдете тактични и да се опитате да изгладите острите ръбове. Това ще помогне да избегнете излишни спорове и да не се стига до конфликти.


Везни – Животът ви очаква с приключения и изненади, но трябва да сте готови да поемете отговорност за направените избори. Бъдете смели, но благоразумни и не забравяйте, че за да стигнете там, където искате, трябва да правите стъпка по стъпка.

Скорпион – Трябва да намерите баланса между работа и забавления. Недейте да избягвате да изпълнявате задълженията си и в същото време не е нужно да се натоварвате твърде много. Вечерта обърнете внимание на партньора си.

Стрелец – Има много причини да направите нещо романтично днес и през уикенда, но може да не е най-доброто време. Претеглете внимателно решението си, преди да направите окончателния си избор.

Козирог – Работата ви не ви мотивира толкова, колкото трябва. От друга страна, звездите показват, че е добър период да започнете собствен проект. Може да се изкушите да слезете от „черешата“, тъй като опцията пред вас е толкова вълнуваща, че просто не можете да устоите.


Водолей – Изкушенията ще ви дебнат навсякъде, затова бъдете внимателни. Някои стари конфликти може да се възобновят. Следвайте вашата етика и се опитайте да се измъкнете от всичко, което генерира противоречие.

Риби – Хубав ден за здравето и настроението ви. Опитайте се да облекчите графика си и да намалите ненужните задачи, за да можете да имате повече свободно време. Няма да имате големи проблеми и затова можете да се възползвате, за да бъдете със семейството и приятелите си.