Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, време е за любов. Деви, отпуснете душата си

Овен – Този уикенд се освободете от натрупания стрес, отговорности, проблеми, тъга... и животът ще ви се усмихне. Ново лице иска да ви опознае по-добре, но не знае как да се обърне към вас. Внимавайте какви съобщения изпращате на околните.

Телец – Смело се движете в потока на настоящето. Не се плашете от промените. Съдбата е на ваша страна. В любовта импровизирайте смело. Укрепването на отношенията с партньора ви ще се получи по естествен начин.

Близнаци – Прегледайте гардероба си и се опитайте да се разделите с неща, които не носите без съжаление. Бъдете активни, но избягвайте преумората. Добро време за любов, съблазняване, кокетство, нежност и жестове на любов.

Рак – Звездите ви насърчават да действате решително и да не се отказвате от новите идеи. Взаимно разбирателство, хармония и щастливи моменти в любовта. Възможно е да промените мнението си за много неща под влияние на някои обстоятелства.

Лъв – Не се увличайте от импулсите и бройте до десет, преди да действате, защото рискувате да сгрешите. Бъдете избирателни, когато става въпрос за вашия приятелски кръг, защото е много вероятно някой да клюкарства зад гърба ви.

Дева – Нуждаете се от умствена релаксация, затова излизайте сред природата. Внимателно изберете с кого ще прекарате деня. Обградете се само с позитивни хора и отпуснете душата си. Чувствайте се свободни да изразите чувствата си.

Везни – Необходимо е да бъдете гъвкави относно хода на събитията. Усещането за умора ще изчезне, ако се отпуснете с някое от любимите си занимания. Не бързайте с решенията в областта на любовта, първо помислете добре нещата.

Скорпион – Луната ще премахне несигурността и тъгата от лицето ви. Време е да забравите конфликтите и да започнете от нулата. Ще се почувствате пълноценни и щастливи и няма да се налага да давате обяснения на никого.

Стрелец – Днес ще се чувствате най-добре в тиха и интимна обстановка. Прекарайте един час повече в леглото, направете филмов маратон или се разходете в парка. Благоприятно е вечерта да съберете близките си на семейна вечеря.

Козирог – Днес е по-добре да не оставяте нищо на случайността, а да планирате нещата по-внимателно. Това е добър ден за дома и семейството, когато изпълняването на ежедневни задължения не предизвиква вътрешна съпротива, но доставя удоволствие.

Водолей – Повишеният оптимизъм ще окаже положително въздействие върху вас. Звездите благоприятстват любовния ви живот, но трябва да сте наясно, че двусмислените нагласи могат да ви донесат усложнения.

Риби – Денят може да ви поднесе добри и лоши неща по-равно. Днес вземете решение да обичате и грижите повече себе си и да направите нещо добро за самите вас. Срещнете се с подходящите хора, за да увеличите удоволствието си.