Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, време е за нов старт в любовта

Овен – Денят е благоприятен. Старайте се да бъдете търпеливи и да проявите здрав разум. Звездите ви обещават напредък в делата, успех в новите начинания. Възможно е да възникнат трудности, но те няма да ви уплашат или да ви попречат да постигнете целта си.

Телец – Възможно е да се наложи да вземете някои сериозни решения, да поемете отговорност за други. Успехът ще дойде, макар и малко по-късно, отколкото го очаквате. За щастие сте достатъчно търпеливи и не губите увереност в себе си, дори ако нещо не се получи веднага.

Близнаци – Не позволявайте на непредвидени трудности да ви сломят. Умни сте и имате достатъчно енергия и готовност да решите всеки възникнал проблем, колкото и труден да е той. В любовта избягвайте рутината, направете рестарт на отношенията.

Рак – Има твърде много възможности пред вас, за да не им обръщате внимание. И ако не протегнете ръка и не хванете една от тях веднага, те просто ще продължават да ви подминават. Поставете си по-строги цели пред себе си. Добър ден за започване на нещо ново, но след 11ч.



Лъв – В професионален план (след 11 ч) имате много възможности за сключване на нови сделки и споразумения, които ще са от полза за вашата кариера. Чувствате се с позитивна нагласа и оптимистично настроение и това ще ви помогне да видите възможностите за растеж, които преди сте пропуснали и да се възползвате максимално от тях.

Дева – Цялата тази положителна енергия, която имате, ще подхрани нови идеи и ще насърчи нещата да продължат да вървят в правилната посока. Има още много работа, която трябва да свършите и трябва да продължите да работите по нея!

Везни – Препоръчително е да се въздържате от прибързани преценки. Разгледайте ситуацията, обърнете внимание на всички подробности. Това, което сега изглежда дреболия, утре може да играе важна роля.

Скорпион – Връзката ви изглежда осеяна с много малки проблеми. Просто има твърде много подробности, които ви засягат и вие, и вашият партньор трябва да работите заедно, за да преодолеете всички проблеми. Ако сте свободни, това ще бъде доста интересен ден. Нова среща може да разведри живота ви и да донесе промяна в обстановката.



Стрелец – Идват ви страхотни идеи, някои от които веднага могат да бъдат реализирани. Започнете с това, което изглежда най-лесно. Първите успехи ще ви вдъхновят, ще бъде по-лесно да продължите напред.

Козирог – Не се отдръпвайте сега, когато събитията поемат определен курс и повярвайте, че всичко ще се нареди добре. Не пропускайте никаква възможност, дори и да ви отнеме усилия. В любовта ще получите това, което искате.

Водолей – В определени области ще бъдете особено мотивирани и нищо няма да ви застане на пътя. Рутината започва да ви притеснява, така че е време да бъдете креативни и да намерите начин да промените нещо. Направете това, преди да стигнете напълно до дъното.

Риби – Ако работите, атмосферата, която цари на работното място, ще стимулира вашата креативност. Купувайте разумно и не си позволявайте да харчите повече, отколкото е необходимо. В областта на любовта имате силна интуиция, която ще ви изведе на правилния път.