Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, време е за ново начало. Лъвове, следвайте сърцето си

Енергията на деня ще бъде доста динамична: ще се ускори, след това ще се забави. Смята се, че в такива дни енергията събужда нещо глобално в хората.

Овен – Звездите ви дават своята подкрепа, предоставяйки ви възможност да превърнете желанията си в реалност. Можете да се натъкнете на добра възможност, но можете и да я пропуснете напълно, ако не успеете да реагирате достатъчно бързо.

Телец – Ако е възможно, опитайте се да прекарате повече време сами. Не приемайте нещата твърде лично днес. Проверете фактите, преди да бързате да направите изводи. Избягвайте изкушението да влезете в спор, тъй като това само ще влоши нещата.

Близнаци – Почистете дома си, мислите и живота си от неща, от които вече не се нуждаете. Изхвърлете стари документи, вещи, дарете ненужни дрехи, изтрийте песимистичните мисли и стойте далеч от хора, които не ви подкрепят. Направете място за новото.

Рак – Чувствата ви могат да доведат до чести промени в настроението, от единия край на спектъра до другия. Помислете дали не би било по-подходящо да изберете по-рационален подход на действие, вместо емоционален. Това, от което се нуждаете в момента, е баланс.



Лъв – Поемете контрола над съдбата си и работете върху целите, които сте си поставили. Следвайте сърцето си и то ще ви отведе там, където трябва да отидете. Отговорът, който търсите, е съвсем близо до вас – на една ръка разстояние.

Дева – Днес единственото нещо, което ще ви попречи да направите промяна, е вашето собствено мислене. Трябва да се качите на по-бързия влак и да се опитате да ускорите всички положителни неща, за които мислите.

Везни – Отдайте цялото си внимание само на това, което ви харесва и изпълва с щастие. Отделете време за хобитата си, които сте пренебрегнали поради служебни задължения. Опитайте се да се съсредоточите повече върху себе си и вашите нужди.

Скорпион – Понякога е най-добре да поемете пълна отговорност за действията си и да кажете директно „съжалявам“. Не търсете оправдания. Вашето психично здраве се нуждае от спокойствие и затова е препоръчително да отидете на почивка в скоро време.

Стрелец – Днес ще е необходимо да проявите повече гъвкавост, търсене на компромиси за излизане от трудно положение. В личните взаимоотношения може да възникне напрежение, но до сериозни конфликти няма да се стигне.

Козирог – Не забравяйте да правите разлика между вашия професионален и личен живот. Оставете проблемите с работата там, където им е мястото и не ги прибирайте със себе си вкъщи. Благодарение на астрологичното влияние на Венера ще почувствате силни емоции.

Водолей – Не можете да прекарвате цялото си време в бягане от една дейност в друга. От време на време трябва да правите почивка. Имате цялата необходима енергия, но трябва да помислите и как да се отпуснете. Тялото ви се нуждае от това.

Риби – Опитайте да се задълбочите в своя вътрешен мир. Създайте съзерцателна атмосфера с приглушена светлина, ароматни масла или медитативна музика. Така ще забравите забързаното темпо на света и можете да придобиете дълбока релаксация.