Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, време е за почивка. Стрелци, бъдете търпеливи

Препоръчително е да отложите решаването на важни въпроси за друг ден. Това се дължи на вероятността от конфликтни ситуации и провокации от другите.

Овен – Днешният хороскоп предсказва необходимостта да облекчите бремето на плещите си. Съчетайте почивката с довършване на задачи, които са били в застой. Така освобождавате място за нещо ново.

Телец – Ще изпитате само непредвидени препятствия, поставени на пътя от ретрограден Меркурий във вашия знак. Трудно ще ви бъде да изразявате чувствата си. Търпението ви е на изчерпване днес, когато партньорът ви изглежда не е на една и съща страница с вас.

Близнаци – Ретроградният Меркурий е добра възможност за почивка. Може би трябва да приберете крилата си на „весела и социална пеперуда“. С други думи прекарвайте повече време сами, отколкото в групи.

Рак – Днешният хороскоп ви съветва по-добре да избягвате взаимодействия с важни последици. Нищо, което сте планирали, май не работи, а комуникацията с любимия човек става все по-трудна. Анализирайте всичко търпеливо и не се разстройвайте от изборите, които сте направили сами.


Лъв – Винаги сте готови за ново завоевание, но днес ситуацията изглежда различна. Не знаете какво се случва с вас и предпочитате да стоите далеч от потенциален партньор. Единственото ви желание е да се чувствате в хармония със себе си.

Дева
– Хороскопа ви съветва да се въздържате от започване на пътувания или започване на нови проекти през периода на ретрограден Меркурий. Ако вече сте планирали нещо, просто бъдете по-внимателни и предпазливи от обикновено.

Везни – Нещо започва да се променя в общата атмосфера, което ще ви помогне стъпка по стъпка да се върнете към някакъв баланс. Важно е да не губите надежда и да се доверите на това, което ви казва сърцето.

Скорпион – Започва период на повишено объркване, в който ще имате нужда не само от силна воля, но и от по-високи морални стандарти, които да ви помогнат да се изправите, въпреки усложненията, които ще възникнат.

Стрелец – Дори някои ситуации да са мътни и да не ги харесвате, поради тази причина би било по-добре да ги оставите такива, каквито са. Те ще се изчистят, но не веднага. Търпението е ключът към разбирането им.


Козирог – Ще бъдете драматично изкушени от нещо. Готови сте да хванете бика за рогата, както казва народът, но прибързаните действия изобщо не са най-добрата идея. Внимателно трябва да проверявате всяка задача, с която се захванете.

Водолей – Внимавайте какво казвате, защото сте склонни да разкриете повече, отколкото трябва. Добре е да направите крачка назад, ако се чувствате тормозени от определени обстоятелства и да се успокоите, преди да реагирате. По-добре да имате забавена реакция, отколкото такава, която може да нарани вас или другите.

Риби – Разочарованието, което изпитвате, ще ви накара да се почувствате сякаш звездите изобщо не са на ваша страна. Истината е, че те се опитват да ви защитят от неподходящите хора, така че трябва да се възползвате от тази привилегия.