Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, време е за шопинг

Овен – Упоритостта и целеустремеността, характерни за вас, ще бъдат полезни за постигането на поставените цели и ще помогнат за спечелването на разположението на влиятелните хора. Препоръчително е да не бързате да решавате финансови проблеми, тъй като вероятността от неоправдани разходи и неуспешни инвестиции е висока.

Телец – Денят ще премине добре, ако се запасите с търпение и не извършвате необмислени постъпки. Напредъкът в професионалните дела няма да бъде значителен, докато постигнатите успехи не докажат, че сте на прав път.

Близнаци – Този ден е по-подходящ за почивка, отколкото за работа. Насладете се на компанията на приятни хора и пълноценна почивка. Подходящо е за приятелски срещи, приемане на гости. Можете да пазарувате като специално внимание трябва да се обърне на красивите, елегантни неща. Днес вкусът няма да ви измени.

Рак – Можете да постигнете добри резултати, ако действате решително и изберете надеждни съюзници. Ситуацията е благоприятна за вас, появява се възможност да въведете ред в професионалните си дела, да определите нови цели и приоритети. Стари приятели ще напомнят за себе си.

Лъв – Денят е свързан с повишено напрежение в личните взаимоотношения, което може да доведе до конфликти с близки хора. Не предизвиквайте кавги, не поставяйте ултиматуми. Не пропускайте възможността да се видите с приятелите си - в тяхното общество ще се чувствате уверено и комфортно.

Дева – Денят ще бъде напрегнат и труден. Ще ви напомнят за по-ранни грешки, ще трябва да положите много усилия, за да ги коригирате. Не се доверявайте на дадени обещания, има голяма голяма вероятност те да не бъдат спазени.

Везни – Денят е свързан с появата на проблеми, както професионални, така и лични. Намирането на правилното решение не е лесно, но интуицията ви със сигурност ще ви подскаже как да действате, за да постигнете най-добрия резултат.

Скорпион – На работното ви място ще се създаде сложна ситуация, която ще изисква вашите умели и добре обмислени действия. Препоръчително е да се въздържате от пътувания, както и от активно участие в обществени мероприятия. По-младите Скорпиони трябва да се вслушат в съветите на по-възрастните хора.

Стрелец – Споровете с любимия човек може да се превърнат в нещо много сериозно, ако не предприемете първите стъпки към сближаване. Близките ви са взискателни и не съвсем търпеливи, но трябва да признаете, че критиките, които идват от тях, са конструктивни и съвсем уместни.

Козирог – Денят може да се окаже труден за мнозина, но подкрепата на любимия човек ще ви помогне да преодолеете всичко и да преминете през изпитанията. Вашето обаяние прави впечатление на околните, но при делови преговори, това няма да ви помогне особено.

Водолей – Бъдете готови да отделите достатъчно време за изправяне на свои и чужди грешки, но не очаквайте нито поощрения, нито благодарности. Отношенията с колегите могат да станат напрегнати, да възникнат поводи за разногласия и взаимни претенции.

Риби – Денят е свързан с намаление на жизнения потенциал, затова не се нагърбвайте със сложни задачи, нито физически, нито умствено. Желателно е да сведете до минимум общуването с неприятни и агресивно настроени хора. Те ще повлияят по не най-добрия начин върху вашето настроение.