Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, всички препятствия са преодолими

Спокоен ден за Скорпионите, Риби, обмислете промяната.

Овен - Избягвайте вземането на основни и важни решения. Необходимо е малко търпение, за да се изяснят и подобрят нещата. Но може да не успеете да го направите и това да ви накара да се почувствате малко нестабилно.

Телец - Правилното планиране и координирано използване на времето може да направи нещата много по-добри. Опитайте се да бъдете по-разбиращи се с колегите си. Конструктивният диалог е по-добър от упреците и обвиненията.

Близнаци – Всички препятствия са преодолими. Важно е да не се съмнявате в себе си: успехът ще зависи от това колко сте уверени в способностите си. Със Слънцето, Меркурий и Венера във вашия знак можете да стигнете докъдето искате.


Рак – Днес не бива да очаквате перфектно развитие на събитията. Дори обичайните обстоятелства могат да бъдат засенчени от дребни неприятности и недоразумения. Не можете да предвидите нищо предварително, защото по пътя все ще се появи нещо.

Лъв – Днес ще придобиете по-добро разбиране на хората около вас. Ще вложите съпричастност и обич в отношенията си, което ще ви отвори много врати. Вашият партньор ще ви донесе вътрешното спокойствие, от което се нуждаете.

Дева – Днес настроението ви ще се променя, което може да затрудни нещата. Опитайте се да намерите точният баланс. Ще генерирате такова доверие у другите, че можете да изпълните всяка инициатива.

Везни – Време е да гледате напред, да имате нови надежди и да бъдете щастливи. В живота ви идват нови възможности, от които трябва да се възползвате. Може да се наложи да се сблъскате с неочаквани препятствия и да не успеете да постигнете нещо, което искате, но няма да се откажете.

Скорпион – Ще изживеете спокоен и стабилен ден. Всичко ще бъде както обикновено, без всякакви форс-мажорни обстоятелства и ще се намирате в завидна хармония на тяло и дух. Някои от вас ще се отдадат на тайнствен флирт.


Стрелец – Оживление и радостно настроение ще излъчвате през днешния ден. Просто ще сте неотразими. Кроите амбициозни планове. Очакват ви интелектуални разговори и развлечения. Не преяждайте и не препивайте!

Козирог – Не приемайте твърде присърце някои прибързани думи и постъпки на ваши близки или приятели. Няма вложен никакъв подтекст и тайни намерения. Просто е изострена вашата чувствителност.

Водолей – Днешният ден може да се окаже ден на парадоксите и откровенията. Ще се чувствате на гребена на вълната на преливащата енергия. Съпровождащите ви чувства ще са ентусиазъм и удоволствие.


Риби – Не позволявайте на никого да се намесва във вашия живот или вашите решения. Обмислете промяната, която можете да извършите, защото се чувствате достатъчно уверени и силни, за да се изправите пред всяко предизвикателство.