Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, вярвайте във възможностите си! Скорпиони, успокойте мислите си

Луната е много активна днес и се стреми постоянно да ни подхвърля една или друга неудобни ситуации. Пазете се от изкушения. Луната е в неблагоприятни аспекти с Венера и Плутон - психиката е постоянно под напрежение, появяват се отчуждение и подозрение.

Овен – Емоционалният ви баланс може да бъде нарушен чрез коментар от някой, когото цените. Скоро ще възвърнете силите си и късметът ще ви се усмихне. Помислете за утрешния ден. Бойният дух ще ви накара да се почувствате много по-добре.

Телец – Бъдете предпазливи и не се впускайте във вземането на важни решения, без първо да ги анализирате внимателно. Спрете да гледате към миналото и не позволявайте на безпокойството да ви завладее. Ще изживеете интензивни моменти в любовта.

Близнаци – Може да станете заложници на лошото си настроение. На първо място, вярвайте във възможностите си и ще имате достатъчно сила и старание да се справите с всичко, което трябва да свършите.

Рак – Избягвайте напрегнати ситуации. Всичко, което можете да направите днес, е да изживеете колкото се може по-добре времето, докато легнете да спите. А мислите за утре, ги оставете за утре. Вярвайте в по-добрите дни!

Лъв
– Вашият потенциал и настроение ще са достатъчни за целия ден. Ще имате сили да преодолеете всяко предизвикателство, което животът ви представя. Влюбени, опитайте се да водите диалог и да бъдете разбиращи.


Дева – Старайте се да не се разсейвате от маловажни неща през работното време. Избягвайте неприятните разговори, защото те няма да завършат с нищо добро. Днес е добър ден да се погрижите първо за себе си.

Везни – Ако нямате достатъчно сила и енергия, опитайте да насочите вниманието си за известно време към някои второстепенни въпроси. Също така се опитайте да си починете повече. Старайте се да се обградите с хора, които ви дават добра енергия и виждат светлата страна на нещата.

Скорпион – Успокойте мислите си и слушайте какво казва вашата интуиция. Ако предчувствате, че трябва да сте някъде или ако инстинктите ви подсказват, че трябва да приемете покана, направете го. Колкото и да внимавате със сърцето си и колкото и да искате да го защитите, любовта ще се роди в него, когато най-малко очаквате.

Стрелец – Енергията на Луната ще ви даде сила и жизненост и ще ви помогне да се справите с предизвикателствата на живота с повече увереност. Ще изживеете събития, които ще ви отдалечат от рутината и скуката.


Козирог – Дори нещата да не вървят както очаквате, всичко ще се промени. Опитайте се да направите всичко възможно, за да прецените плюсовете и минусите, преди да вземете окончателното си решение. Не гонете съвършенството и оставяйте нещо и на шанса.

Водолей – Преди да започнете каквото и да било днес, планирайте добре действията си, помислете върху детайлите. По-добре е да говорите по-малко и да правите повече. Опитайте се да избягвате клюките.

Риби – Не чакайте възможностите да се създадат. Бъдете човекът, който ги създава. Поемете инициативата да осъществите мечтите си. Свържете се с правилните хора. Ако срещнете нещо неочаквано, въздържайте се от вземане на прибързани решения.