Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, задава се нова любовна връзка на хоризонта. Деви, избягвайте конфронтациите

През този период е трудно да се вземат рационални решения, защото е трудно да се концентрира и възприема нова информация.

Овен – Днес може да бъдете достатъчно нетърпеливи да започнете нови неща, но сега не е моментът за това. Не е за пренебрегване фактът и съответно трябва да положите усилия и да отдадете значение на умствената умора, която се отразява на вашето психическо здраве.

Телец – В днешният ден може да има ситуации, в които трябва да положите повече усилия по въпроси, свързани със семейството и дома ви. Необходимо е да предприемете стъпки за преодоляване на съществуващите проблеми.


Близнаци – Днешният ден може да ви поднесе някои изненади. Твърде е възможно някои хора около вас най-накрая да покажат истинското си лице. На хоризонта се задава нова любовна връзка за някои представители на знака.

Рак – Въпросите, свързани с вашия бюджет, може да са на дневен ред днес. Възможностите, които могат да се появят, биха могли да ви осигурят необходимите икономически ресурси. Можете да предприемете важни стъпки по отношение на хора и бизнес връзки.

Лъв – Вие кипите от енергия и никое предизвикателство не може да ви се опре, но все пак не си поставяйте твърде високи стандарти и цели. Ако имате време, излезте на разходка, за да презаредите батериите си и се въздържайте от вземане на сериозни решения.

Дева – Бихте могли да постигнете това, което искате, но ще трябва да действате хитро. Избягвайте конфронтациите и бъдете разумни. Ако някой ви дразни с поведението си, игнорирайте го и не участвайте в играта му.


Везни – Днес сте изпълнени с положителна енергия и най-после сте готови да направите някои промени в начина си на живот, но се опитайте да не бъдете твърде импулсивни в общуването си и действията си. Внимавайте да не обидите някого.

Скорпион – Днес може да се почувствате в песимистично настроение и да спадне самочувствието ви. Работата ви е твърде интензивна в последно време, затова е полезно да се опитате да планирате по-добре работния процес.

Стрелец – В този период, ще бъдете по-уверени и удовлетворени. Може да се почувствате много активни и готови да поемете нови отговорности, тъй като Луната заема своето почетно място във вашия дневен хороскоп и ще ви окаже подкрепа.

Козирог – Ще се заемете с организацията на проекти, а предизвикателствата, които можете да срещнете по пътя си, ще ви вдъхновяват и зареждат с нова енергия. Мненията на другите нямат особено значение за вас, ако не са подкрепени с доказателства.

Водолей – Днес за вас ще бъде много цветен ден. Дълбоко в себе си ще почувствате нова сила и енергия. Ще изпитвате нужда да изразите своите силни емоции, страсти и желания. Ще изразявате своята креативност по всевъзможни начини.

Риби – Може да помогнете на някого в нужда, но това не означава да правите всичко вместо него. Възможно е да решите през този ден да обърнете повече внимание на социалния си живот и да посетите приятни места с приятели.