Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, заредете се с повече хубави емоции!Изкушения дебнат Везните и Рибите

Животът върви в своя нормален ритъм, спокоен като водния поток. Стремете се да запазите спокойствието и хармонията в душата си. Нужно е да се контролира всяка изречена дума, защото може да има необратими последици.

Овен – Положителното поведение в общуването с другите ще помогне за укрепване на всякакви отношения, както лични, така и делови. Много внимание ще трябва да се обърне на семейството. Въпреки че близките могат да създадат проблеми, вие сте в състояние да ги разрешите.

Телец – Денят е благоприятен за вкарване в ред на делата ви. Не се увличайте прекалено от ентусиазма си и не действайте, без да обмисляте нещата много внимателно. Не бързайте и всичко ще се оправи.

Близнаци – През днешния ден не е желателно да оставате дълго време сами и да се предавате на унинието. Колкото повече хубави емоции и впечатления съберете днес, толкова по-добре ще се почувствате. Благоприятно е за пътуване.

Рак – Днес имате склонност към интровертност и може би дори се чувствате разочаровани от различни хора и обстоятелства. Проблемите ви са предимно въображаеми! Не си мислете, че няма смисъл от това, което правите, че никой не се интересува от вас. Е, това не е така.

Лъв – Време е да се стремите към още по-амбициозни цели. Финансово погледнато, не е време да се опитвате да сключвате нови сделки. Използвайте логика и разум, за да избегнете потенциални грешки.

Дева – Определени проблемни ситуации със сигурност ще ви безпокоят днес, но ако останете спокойни и концентрирани, ще успеете да се измъкнете. Направете нещо специално, което ви помага да избягате от ежедневната си рутина и да обновите връзката си.

Везни – Днес към всички нови дела трябва да подхождате активно и решително, без съмнения и колебания. Не се поддавайте на мързела, който се опитва да ви обладае. Денят е изпълнен с различни по своето естество изкушения и сте склонни лесно да се поддавате на съблазни.

Скорпион – Звездите ви дават много енергия, което ще се отрази положително на вашето самочувствие. Появява се желание за активно действие. Проявете повече въображение и творчество.

Стрелец – В момента самочувствието ви е високо и вие се чувствате особено позитивно настроени към хората и събитията. Това помага да постигнете,

каквото сте си наумили. Смяната на обстановката днес би била изключително полезна: всичко ново ви вдъхновява и ви харесва.

Козирог – Днес трябва да стоите здраво стъпили на земята по време на работа и внимателно да претегляте всяко свое решение. Същото важи и в личен план. Ако през последните дни сте били твърде претоварени, позволете си да се отпуснете в добра компания.

Водолей – Днес всичко е под контрол, няма неочаквани неща. Колкото повече работа имате, толкова по-добре. Особено полезна е физическата работа у дома. Подходящ ден за физическо натоварване, но внимавайте за наранявания.

Риби – Умереността трябва да се превърне в девиз за вас през днешния ден. Старайте се да не се поддавате на дебнещите изкушения и съблазни. В общуването лесно ще предразполагате хората към себе си.