Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците да не прибързват с действията си, възможни здравословни проблеми за Везните

Днес не се учудвайте, ако ви се струва, че нещата не вървят и всичко ви се изплъзва от ръцете.

Овен – Квадратурата на вашия управител Марс с Нептун ще донесе днес много емоционалност, раздразнителност. Направите график на задълженията, така по-лесно ще вървят нещата. Избягвайте спорове, особено с роднини и колеги, бъдете внимателни, ако шофирате.

Телец – При вас квадратурата на Марс с Нептун е фокусирана върху комуникацията ви от всякакъв вид, свързана с материални блага и печалби. Бъдете внимателни и се пазете от измами. Не купувайте нищо, не правете инвестиции.

Близнаци –Трябва днес да сте много внимателни, ако трябва да вземете някакви решения. Някои представители на знака могат да изпитат променливи ситуации в любовта, така че прибързаните решения да ви изиграят лоша шега.



Рак – Квадратурата на Марс с Нептун в 12-ти дом, може да върне минали проблеми и да ви създава днес нервност и напрежение. За някои емоционалните проблеми от миналото могат да изскочат като призрак от кутия и да ви преследват през целия ден, така че да нямате мира.

Лъв –Във вашата среда може да се наблюдават чести спорове, разправии, кавги и дебати. За вас ще е характерна необичайна емоционалност, особено при мъжете, която може да премине в агресивност.

Дева – Денят е зареден с агресивна енергия. За да избегнете разрушителни изблици на гняв и недоволство, насочете енергията си към творчески занимания. Възможно е да изпитвате постоянно безпокойство, затова се препоръчва медитация или разходка.



Везни – Най-добре ще е да фокусирате цялото си внимание върху ДНЕС, ТУК и СЕГА. Възможни са здравословни проблеми със стомаха и храносмилането, така че внимавайте за диетата си. Не предприемайте изясняване на отношения и важни въпроси сега.

Скорпион – Вероятно ще бъдете много внимателни към всякакви подробности, дори незначителните. Ще сте доста резки и настоятелни в общуването и отстояването на своята гледна точка. Избягвайте безсмислени конфронтации и се пазете да не оказвате прекалено голям натиск върху другите.

Стрелец – Днес и утре не е подходящо да започвате бизнес партньорство, нито да сключвате сделки, съглашения. Избягвайте да вземете прибързани решения, което не е най-доброто нещо сега за вас. Пазете се от измамници, тъй като понякога сте прибързани и наивни.



Козирог – Денят е изпълнен с изкушения и необуздани сили, наситен с много агресивна енергия, която ви изпълва отвътре и е готова да избухне на повърхността. Не предприемайте нищо сериозно и важно, опитайте се да запазите вътрешния си мир.

Водолей – Този ден е доста труден във всякакъв аспект. Съдържа в себе си много агресия и неконтролируеми чувства. Може да откриете, че вярата ви в нещо се разколебава. Ще бъдете объркани от всяко объркване или неяснота в думи и дела.

Риби –Енергията на деня ще бъде наелектризирана и обезпокоителна, което може да предизвика несигурност и дисхармония в семейството ви или с партньора. Квадратурата на Марс с Нептун може да засегне дом, семейство, емоции, интимност, така че може постоянно нещо да ви изнервя.

Четете още: Да не са ви в къщата: Ето от кои зодии са най-лошите съпруги