Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците да не се обезсърчават, неочаквани новини ще разтревожат Везните

Подходящ период за ново начало. Този, който е чакал точния момент за "пробив", получава на този ден всички възможности да изпълни плановете си, но след 12:30ч.

Овен – Въпреки че обстановката е донякъде напрегната, ще знаете как да се справите със ситуацията спокойно и тя няма да ви засегне. Ако се чувствате объркани в любовта, оставете се да бъдете водени от сърцето си и няма да сгрешите. Нещо ново ще ви развълнува.

Телец – Може да се наложи да се сблъскате с напрежение и трудни моменти, но вашият капацитет за съпротива не познава граници и ще можете да се справите с всичко. Най-благоприятен ще бъде сантименталният живот, където ще успеете.

Близнаци – Марс във вашия знак ви зарежда с енергия, но също така може да ви дестабилизира и да предизвика някои конфликти. Не се отдавайте на обезсърчение, защото със способността си да се борите ще постигнете успех.



Рак – Какъвто и проблем да имате, можете да намерите решение днес по милостта на небесата. Нещо, което ви притеснява, ще бъде разрешено, но не правете промени, за които не сте мислили спокойно, защото може да не получите резултатите, които очаквате.

Лъв – Днес може да имате късмет, особено по отношение на дългосрочни планове. Мислете от гледна точка на перспективите, не се вкопчвайте в детайлите! Внимавайте да не обидите този, който може да ви помогне!

Дева – Имате нещо, което предстои да свършите и то не е приключило, но енергията на растящата Луна може да активира плановете ви. Състоянието на ума ви ще бъде екзалтирано и ще можете да изживеете моменти толкова интензивни и страстни, колкото са ви необходими, за да се чувствате добре.



Везни – Неочаквани новини могат да ви разтревожат, особено защото не знаете как да се справите с тях; но ситуацията ще се разреши по-рано, отколкото си представяте. Предстоят промени, които ще дадат нова посока на живота ви.

Скорпион – Това, което може да изглежда просто и очевидно за вас, може да съдържа неочаквани клопки. Чувствате, че имате нужда от повече любов и грижа. За целта обаче трябва сами да направите първите стъпки.

Стрелец – Днешният ден може да бъде идеален за създаване на ред: не само около вас, но и в душата ви. Разбира се, двете са тясно свързани. Редът, който създавате около себе си, влияе и на психиката ви и обратното; редът отвън разкрива какво има вътре.



Козирог – Днес бихте могли да постигнете повече, ако се съсредоточите само върху едно нещо. Задачите, които си поставяте, могат да се решават само поотделно, със сигурност няма да можете да направите всичко наведнъж. Започнете с най-важното!

Водолей – Благоприятен ден за начало на любовна история или за стимулиране на страстта във връзката, която поддържате. Благотворните астрални потоци ще ви помогнат да започнете нещо, което е било „парализирано“ досега.

Риби – Сега сте особено смели и решителни. Дори денят ви да започне трудно, нищо и никой не може да ви откаже от целта ви. Ето защо ще получите своята награда: до края на деня можете да почувствате, че сте започнали пътя на развитие. Никога не се отказвайте!

Четете още: Тези 3 зодии могат да променят света, но третата е най-важната!