Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците обновяват енергията си от Космоса

Овен - Паричните проблеми ви правят раздразнителни и предизвикват неприятни емоции. Не приемайте необратими кардинални решения. В последствие ще се окаже, че са били грешни. Съхранете спокойствието си и не се поддавайте на никакви изкушения.

Телец - Днес можете обективно да оцените резултатите от своята предишна дейност. Събитията от днешния ден са напълно във ваша полза. При децата и по-възрастните представители на знака са възможни здравословни неразположения.


Близнаци - Днес обновявате енергията си от Космоса. Пред партньора си не показвайте прекомерна самоувереност и не се опитвайте да командвате, тъй като може да се засегне и това да разстрои вашите отношения.

Рак
- Днешният ден може да донесе късмет, но само на някои представители на знака. Мъжете могат да се сблъскат с препятствия, особено, ако действията имат авантюристичен и рискован характер, но те ще бъдат преодолими.

Лъв - Днес избягвайте да приемате еднозначни решения и да проявявате висока активност. Материалното положение може да се влоши. Оставете бизнес-плановете за друго време. Ако е нужно, потърсете помощ от близки приятели.

Дева - Нарастват жизнените ви сили, интуитивните ви способности, сексуалното обаяние, но бъдете предпазливи - на пътя ви могат да възникнат препятствия, умишлено създадени от завистливи хора. Не особено добър ден за жените Деви.

Везни - В личните си отношения не влагайте прекомерно много чувства. Някой, на когото се доверявате, може да не постъпи с вас по особено красиво начин и това да ви разстрои. Следобед отделете повече време на делата си.

Скорпион - Денят като цяло е доста труден. Днес може да получите добра новина, която да ви отвори нов път в живота, но бъдете предпазливи с новите хора и преценявайте внимателно информацията. Възможно е по-чувствителните индивиди да изпаднат в лека депресия.


Стрелец
- Ден за довършване на започнатото. Нека не ви отвличат второстепенни въпроси. Облягайте се само на собствените си сили и не се осланяйте на чужди съвети. Ако позволите някой да ви въздейства сега, в бъдеще ще ви очакват лоши резултати.

Козирог - За вас този ден ще е ден на противоречия. В сферата на общуването цари едно необяснимо напрежение. Никой не ви разбира, даже най-близките. По-възрастните представители на знака да обърнат внимание на здравето си.

Водолей
- Днес силите ви ще бъдат отправени към отстояване на принципите ви. Вашата фантазия работи на пълна мощност. Дори това, на което не сте смеели да се надявате, може да се превърне в реалност. Дамите може да ги очаква любовно разочарование.

Риби - Ден на самоизмами и илюзорни надежди. Стойте настрана от егоисти и агресори. Придържайте се към собствените си принципи. Не бива да вземате важни решения, да влизате в спорове, дори да ви провокират умишлено.