Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Чувствен и страстен ден за Телеца. Козирози, време е да се поглезите

Благоприятно време за общуване, но всяка интимност е по-добре да бъде избягвана.

Овен – Може да срещнете препятствия по пътя си, но ще ги преодолеете без особени проблеми. Добре е да избягвате хора, които не ви влияят добре. Стремете се да постигнете баланс между работата и личния живот. В любовен план смелостта ви се отплаща.

Телец – Обстановката около вас е весела и хармонична, най-накрая ще можете да се отпуснете. Възможно е да потърсят помощ от вас и ще можете да помогнете за решаването на труден въпрос. В любовта царуват чувственост и страст.

Близнаци – Ключът към успеха е задълбоченост и точност при изпълнение на всяка работа. За да направите днешния ден по-хармоничен, работете върху своите чувства, недоволства и скрити желания. Луната във вашия знак ви прави впечатлителни и емоционални.

Рак – Някой ще успее да промени начина, по който гледате на определени неща. Избягвайте спорове и горещи дискусии, които могат да изтощят енергията ви. В любовта проявите на безразличие и незаинтересованост са голяма грешка.

Лъв – В любовта много добре знаете какво искате и сте готови да предприемете нужните действия, за да спечелите обекта на вашите чувства. Важно е да не прекалявате. Старайте се да контролирате нетърпението си.

Дева – Днес за мнозина нещата ще се получават като докоснати с магическа пръчка. Ще се изпълнят някои от вашите желания и прищевки. Може да се върнете отново към предишни увлечения, хобита, бивши любими. Възможно е да намерите забравена вещ.

Везни – За мнозина денят ще премине страхотно и е време да се съсредоточите върху личните проекти. В професионалната област сте отворени за компромиси, а в любовта ще имате много искания. Добре е да се придържате към златната среда.

Скорпион – Внезапно могат да проблеснат чувства, да осъществите нови запознанства, да вземете неочаквани решения, флирт – всичко това може да ви се случи днес. Пожелайте си силно нещо и е напълно възможно да го получите.

Стрелец – В днешният ден излъчвате радост, оптимизъм и увереност, затова много хора се събират около вас - само за да стоплят душите си на вашата енергия. Един мистичен ден, който може да бъде изпълнен, ако пожелаете с много чувственост и любов.

Козирог –Денят ви насърчава да бъдете рационални във финансовите въпроси. Възможно е днес да се почувствате леко уморени, затова не пренебрегвайте почивката. Луната във вашия дом на здравето иска да се погрижите за себе си и да се поглезите.

Водолей – Днес може да сте по-склонни да фантазирате и да ви липсва твърде обективен поглед върху нещата. Отношенията с другите не винаги се развиват гладко, но вие успявате да изгладите най-острите ъгли и да избегнете конфликти.

Риби – Не вярвайте на всички слухове, които чувате, проверете по-добре информацията и източниците. Имате нужда от качествен сън, не игнорирайте този факт. В областта на любовта оставете всяка срамежливост зад себе с