Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ден, изпълнен с много емоции за Везните. Козирози, не губете оптимизъм!

Овен – Може би е по-добре да отложите някои дела, които не са толкова належащи. Днес се постарайте да запазите повече мълчание, в противен случай можете да навредите на себе си. Не разкривайте на никого за плановете си, освен на най-близките си хора.

Телец – Конфликтите могат да бъдат избегнати, ако емоциите се оставят настрана и се ръководите единствено от здравия разум. Денят не е подходящ за решаване на финансови и материални въпроси.

Близнаци –
Сложен ден. Това може да донесе семейни проблеми, разногласия, както и съмнения, че сте избрали правилния път към целта. Трудностите обаче не са толкова значителни, колкото изглеждат на пръв поглед.

Рак – В отношенията си с другите бъдете тактични и спокойни, в противен случай може да възникне конфликт. Бъдете честни и откровени с близките си хора, не крийте проблемите си и не се опитвайте да ги решите сами.


Лъв – Разчитайте предимно на себе си. Днес другите трудно ще ви разбират. Вашите действия ще им се струват необмислени и странни, а вие се дразните от нежелани коментари и съвети, още повече от критики, често напълно лишени от смисъл.

Дева – Звездите ви съветват да избягвате да провокирате конфликти, които нямат смисъл. Старайте се да не се ядосвате за нищо и не се обиждайте на онези, чието мнение се различава от вашето.

Везни – Денят е наситен с различни емоции. Очакват ви много задачи и се чудите с какво да се захванете по-напред. Голямото натоварване може да изчерпи енергията ви, а това води до раздразнителност и лошо настроение.

Скорпион – Днес трябва да избягвате агресивното настроение. Опитайте се да не разваляте този ден нито за себе си, нито за другите. По-добре е да прекарате няколко часа в мълчание, ангажирани с възстановяването на емоционалния баланс.

Стрелец – Запазете спокойствието, макар че няма да е лесно. Околните днес ще ви дразнят и ще ви изкарват от равновесие. Не позволявайте на емоциите да ви владеят. Ако се налага да вземете важно решение, ръководете се от логиката и здравия разум, не от интуицията и чувствата.

Козирог – Не е лесен ден. Това може да донесе проблеми с комуникацията, трудности в работата, както и малки неприятности и неуспехи, които са смущаващи. Но не губете оптимизъм! Ще преодолеете всички трудности.

Водолей – Денят носи много събития и нови предизвикателства. Опитайте се да разделите важното от второстепенното, за да сте по-ефективни, настройте се позитивно и затворете очите си пред неприятните дреболии - след това ще се почувствате много по-добре.

Риби – Днес за вас най-доброто нещо е да не правите нищо. Когато общувате с любимия човек, избягвайте острите ъгли и ултиматумите. Проявете гъвкавост и дипломатичност, ако искате да поддържате стабилност във вашите отношения.