Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ден, изпълнен с приятни емоции очаква Близнаците. Риби, бъдете търпеливи

Подходящ момент да посетите салон за красота. Всички козметични и подмладяващи процедури ще бъдат успешни. Това е благоприятно време за физическо натоварване.

Овен – Предприемете необходимите инициативи на ниво партньорства, които могат да дадат важни резултати и да отворят нов оптимистичен път за вашия бизнес. Получавате любов от някой отстрани и неговите жестове ви изненадват. Не сте сигурни какво искате да направите след това и се колебаете как да изразите чувствата си.

Телец – Вашата несигурност е силна по това време и може да се прояви по начин на конфронтация с хората около вас, докато се опитвате да наложите собствената си воля с упоритост, постоянство и критично отношение. Избягвайте конфликти, като се занимавате с творчески дейности, които ви отпускат.

Близнаци – Въпреки че денят не се очаква да е много напрегнат, вечерта нещата ще се променят. Свободното ви време ще бъде изпълнено с добро настроение и срещи. Имате шанса да прекарате уникални мигове с някой от близкия си кръг.

Рак – Околните ще ви показват любов по свой собствен начин и ще успявате да извлечете най-доброто от общуването си с тях. Оттеглете се от мястото, където чувствате, че вече не сте добре дошли, и оставете времето да разреши ситуации, които изглеждат безнадеждни.



Лъв – Денят насочва интереса ви към хора от по-широкото приятелско обкръжение, които идват, за да ви помогнат да отворите духовните си хоризонти и да откриете какво наистина ви задържа. На преден план излизат финансови въпроси, които сте призвани да разрешите, но са възможни обрати и трябва да сте готови на всичко.

Дева – Имате много работа както на работното място, така и у дома. Мобилизирате се по-силно и правите всичко по-бързо от обикновено. Улеснете работата си и отговорно споделяйте задачите си. Бъдете по-радикални в мисленето си и ще видите, че ще успеете да свършите нещата.

Везни – Трябва да се измъкнете от сивото ежедневие и да направите нещо за душата си. Важно е да се погрижите за себе си, затова днес Вселената ви предлага всички средства, с които можете да направите това. Помислете сериозно за всичките си незадоволени нужди.

Скорпион – Отдръпнете се от онези моменти, които ви причиняват стрес, и дайте мир и почивка на душата си. Избягвайте от евентуални конфликти и предразсъдъци, спорове и нервност, които ще нарушат вашето спокойствие.

Стрелец – Ежедневието ви може да е трудно, тъй като има много изисквания. Важно е да поемате инициативи на професионално ниво. Проявете гъвкавост и няма да загубите. Опитайте се да преодолеете всички трудности, пред които сте изправени и да обуздаете раздразнението.

Козирог – Днес, повече от всякога чувствате силата на Вселената върху себе си и усещате как всички пътища се отварят пред вас. Имате много енергия и правите това, което смятате, че е най-добро за душата ви. Мислите не само за бъдещето, но и за последствията от своя избор.

Водолей – Трудностите в работата са интензивни, тъй като имате много задължения, които могат да ви стресират и да ви раздразнят. Упражненията или някакъв вид спорт ще ви помогнат да освободите интензивния умствен процес, който имате.

Риби – По всяко време можете да започнете отначало и по всяко време можете да вървите в посоката на мечтите си. Бъдете търпеливи към себе си и към Вселената. Можете да успеете да направите това, за което сте мечтали, но това изисква вяра, търпение и спокойствие.