Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ден за новости в секса

Луната се движи на празен ход в знак Скорпион до 16:44, след което се прехвърля в Стрелец. Не се препоръчва предприемане на нови и важни действия през това време. Може да довършвате започнатото или да вършите обичайната си работа.

3-ти лунен ден – Лунният сърп отново започва да се показва. От гледна точка на енергетиката, 3-ти лунен ден е много мощен. Поради това е много важно нашите стремежи да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството. Добрите помисли ще донесат положителни резултати. В него тялото се обновява астрално. Активира се менталът. Не оставайте пасивни. Не бива да се проспива този ден в пряк и в преносен смисъл. Да се избягват всякакви прояви на агресия, подозрителност, задкулистни действия, злонамереност. Не се препоръчва да се започва нищо ново, но може да се занимавате с обичайните неща и ежедневните си работи. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни размишления. В деловата сфера ще се усеща спад. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Колкото повече енергия отдава, толкова по-бодър ще се чувства. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Секс – Време за активност в секса. Правете любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

Добре е, ако след сън не можете да се събудите – това е знак, че съвестта ви е чиста.