Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Денят носи късмет на Стрелеца. Риби, сбъдва се стара ваша мечта

Денят е подходящ за нови начала, започване на нови проекти. Благоприятен ден за общуване с противоположния пол.

Овен – Неудобствата и препятствията, с които може да се наложи да се сблъскате, ще ви помогнат да разберете кой е безусловно с вас и кой преследва само своя интерес. Ако преодолеете ограниченията си, триумфът ще бъде ваш.

Телец – Не пропускайте нито една възможност, защото преминавате през много положителен момент за вашите интереси, особено професионални. Ще имате късмет във всичко, което започнете, защото ще се чувствате уверени в себе си и способностите си.

Близнаци – Със Слънцето във вашия знак е време да повярвате в мечтите, защото ще сте наясно с целите си и няма да ви липсва енергия или воля да ги осъществите. Опитайте се да възстановите магията в любовта и се насладете на съблазънта, която събуждате.

Рак – Марс ви дават ентусиазъм и желание да се борите за това, което искате. Голямата ви щедрост ще ви накара да се откроите. Сега е ваш ред да се насладите на това, което сте постигнали с толкова много усилия.



Лъв – Енергията на звездите ще ви направи много активни и страстни днес. Луната ви закриля и каквото и да започнете ще е успешно. Ще можете да приемате живота с философия и ще ви е по-лесно да разрешавате висящите въпроси и проблеми.

Дева – Тези дни могат да изплуват страхове и съмнения. Всяка негативна мисъл за вашето бъдеще може да ви причини несигурност; изхвърлете я бързо от ума си. Адаптирайте се към обстоятелствата, когато идват.

Везни – Не се отказвайте и не се предавайте, дори нещата да не се развият така, както сте планирали. Позволете на вътрешната сила, която ви характеризира да се прояви, за да се изправите пред предизвикателствата, които възникват и да излезете победители.

Скорпион –
Меркурий благоприятства диалога и ви кани да се отворите към другите и да си взаимодействате, за да се насладите на хармонични лични отношения. Опитайте се да държите финансите си под контрол, защото може да се наложи да се изправите пред неочаквани разходи.

Стрелец – Ще бъдете много оптимистични и позитивни и с такова отношение ще е трудно да не получите това, което искате. Луната привлича късмета в живота ви и засилва желанието ви да излизате, да се наслаждавате, да се забавлявате...

Козирог – Може да се наложи да се справите със злонамерени коментари, целта на които е само да ви наранят. Не го позволявайте и запазете този оптимизъм, който ви характеризира и който ви позволява да запазите положителната част от всичко, което се случва или появи.

Водолей – Получавате мощна и благоприятна астрална енергия, която ще ви бъде от полза и всеки въпрос, който ви интересува, ще се развие бързо. Просто трябва да избягвате прекомерната самоувереност и лично да се погрижите за това, което ви интересува.

Риби – Трябва да разграничите това, което искате от това, което другите искат от вас, и да действате както ви е най-добре. Вашата личност ще бъде много привлекателна и специална. На път е да сбъднете една ваша стара мечта...