Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Денят носи късмет за Овена. Нови емоции за Телеца!

Този ден е спокоен и пасивен. Луната не е склонна да споделя енергията си. Може да ограничите физическата дейност, но да се занимавате с умствена. Не трябва да бързате и не се препоръчва да започвате нищо ново.

Овен – Що се отнася до любовта, би било добре да не натоварвате партньора си с всичките си работни проблеми днес. Поддържайте леки разговори, за да имате спокойна, романтична, прекрасна вечер заедно. Ако сте необвързани, късметът е на ваша страна!

Телец – Очакват ви нови емоции, които ще ви накарат да видите живота с други очи, а семейството ще бъде много важно за вас. Ще имате нужда да се обградите с тези хора, които обичате. Нещо неочаквано ще направи денят ви приятен.

Близнаци – Близък до вас човек се нуждае от вашата подкрепа и помощ, така че внимателно изслушайте проблемите му и използвайте отличната си логика, за да дадете добър съвет. Посветите малко време и на връзката си днес.

Рак – Благодарение на предишните ви усилия нещата вървят безпроблемно на работа. В любовния ви живот нещата най-накрая се подобряват. Време е да обсъдите приятни теми с партньора си, бъдете нежни и романтични и денят ще премине изключително добре.



Лъв – Не се отказвайте при първите признаци на неприятности и не си позволявайте да бъдете потиснати толкова лесно. Организирайте се така, че да можете да отговорите на всяко предизвикателство.

Дева – Що се отнася до връзките, не забравяйте, че всичко е свързано с това, каква нагласа имате към тях. Затова се постарайте да бъдете позитивни и оптимистични и ще можете да прекарате един приятен ден с партньора си.

Везни – Въпреки че сте изпълнени с мечти и стремежи, вие сте възпрепятствани в постигането им от чувството си на несигурност. Но с късмета, който вече е на ваша страна, ще можете да оставите страховете си зад себе си и да работите върху превръщането на мечтите си в реалност.

Скорпион – Намаляващата Луна във вашия знак отнема страховете и несигурността ви. Ще знаете как да оцените истински важните неща. Ще можете да разрешите ситуация, която ви дестабилизира в личен план.

Стрелец – Предстои ви добро време, стига да не се спирате на ежедневните проблеми. Ако станете малко по-оптимистични, ще видите, че нещата не са толкова лоши, колкото ви се струват. В резултат на това самочувствието ви ще се повиши.

Козирог – Изглежда, че нещата вървят добре на професионалната сцена и вие динамично напредвате с плановете си. Близо сте до постигането на целите си, така че не позволявайте на нищо да ви пречи.

Водолей –
В работата някои нерешени проблеми ще ви задържат. Днес ще бъдете пълни с енергия и жажда за живот и това ще ви помогне да вземете нещата в свои ръце с цел да промените онези неща, от които сте недоволни.

Риби – Дори и да възникнат конфликти, ще знаете как да запазите спокойствие. Доброто ви сърце и желанието ви да помогнете ще ви тласнат да дадете всичко от себе си, но трябва да мислите за самите вас, защото толкова голяма щедрост може да ви остави без енергия.