Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Денят носи нова страст на Везните. Стрелци, дайте си почивка

Овен – Този ден ще бъде доста приятен, въпреки че може да срещнете някои трудности. Независимо от факта, че се разбирате добре с хората, някои от вашите действия или изявления ще предизвикат негативна реакция у другите.

Телец – Днес ще бъдете оптимистично настроени. Ще имате приятни срещи и няма да ви липсват теми за обсъждане. Съдбата в този ден може да е благосклонна към свободните представители на знака, а при обвързаните може да постави на изпитание отношенията им.

Близнаци – Днес звездите ви съветват да прекарате известно време в приятелска и дружелюбна среда. Интересните разговори ще дадат много храна на ума ви. Благоприятни възможности за укрепване на личните отношения.

Рак – Не се опитвайте да се борите срещу обстоятелствата, а намерете своето място в тях. Не потъвайте в излишни размишления. Включете се в потока на деня и пуснете на воля своите емоции. Случайна асоциация с нещо ще предизвика носталгични спомени у вас.


Лъв – Днес ще осъзнаете колко врати можете да отворите пред себе си, когато наистина поискате. Добър момент е да уравновесите емоциите и чувствата си, да намерите любовта или да укрепите връзката, която имате.

Дева – Чувствате се отлично и днес ще бъдете достатъчно мотивирани да се съсредоточите върху личните си цели. Луната във вашия знак засилва привлекателността ви и помага да привличате внимание.

Везни – Днес се очаква да сте доста емоционални, а действията ви недостатъчно обмислени. Семейните въпроси стават ваш приоритет. На хоризонта на свободните представители на знака може да изгрее нова страст.

Скорпион – В любовните отношения спрете да се опитвате да контролирате всичко. Ако имате някакви притеснения, просто говорете с партньора си. Луната ви насърчава да живеете по-безгрижно.

Стрелец – Днес не предприемайте нови инициативи и си дайте малко време за почивка. Личните ви желания и потребности са на първо място. Обърнете внимание на самочувствието и здравето си. Способността да убеждавате и находчивостта ви ще бъдат полезни в много ситуации.

Козирог – Не е лесно да съгласувате собствените си интереси с интересите на близките си, така че може да има противоречия между това, което искате и това, което другите очакват от вас. Но вие лесно ще намирате изход от всяко положение.

Водолей – Ще ви вълнува това, което правите. Ще имате много положително отношение към живота. В любовта ще се оставите да бъдете повлечени от онази страст и романтизъм, които носите вътре в себе си.

Риби – Чувството ви за хумор ще ви помогне да избегнете много конфликти. Ще бъдете по-добре организирани и ще постигнете повишена производителност. В областта на любовта самочувствието ви ще ви помогне да постигнете целта си.