Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Денят носи оптимизъм за Овните и интересни съвпадения за Везните

Препоръчва се да се продължи започнатата работа. Желателно е да се решават въпроси с минимална отговорност. Голямото физическо натоварване в този момент е противопоказано.

Овен – Луната в Дева ви дава оптимизъм, ентусиазъм и положителна енергия, а ако ги използвате разумно, имате шанса да напреднете в сантименталната сфера. Това, което трябва да се избягва, е импулсивното действие, внимателно да анализирате обстоятелствата, преди да общувате или правите нещо важно.

Телец – Тези, които не се поддават на предизвикателствата и не се вслушват в чужди съвети, ще могат да успеят в този ден. Всяко решение ще трябва да бъде взето независимо; това ще избегне много проблеми.

Близнаци – През този период преминавате през по-интензивни и ентусиазирани емоции. Добре е обаче да обмисляте нещата много внимателно и да не взимате решение само на базата на моментен импулс.

Рак – Може би напоследък ви е по-трудно да възстановите баланса в сантименталната сфера, вероятно поради отговорности в други области на живота. За щастие, сега забелязвате, че нещата се движат към хармония.

Лъв – Въпреки че е добре да запазите ентусиазма и положителната си енергия свързани със случващото се, за предпочитане е да не ускорявате процеса на развитие и да оставите нещата да се развиват естествено. Насладете се на всеки момент, защото всеки етап има свой уникален чар.

Дева –Очаква ви ползотворен ден с много успехи. Бъдете внимателни и не изпускайте нищо от поглед, опитвайки се да се справите перфектно с всичко, с което се захващате. Сега е най-добре да не бързате с нови неща.

Везни – Възможни са интересни съвпадения, от които ще получите максимални ползи. Има възможност да се запознаете с нови хора или да проведете срещи с хора, с които ще бъде много приятно да разговаряте. Възможно е дори началото на романтична връзка.

Скорпион – Дръжте емоциите си под контрол и тогава всичко ще бъде наред. Ще можете да постигнете краткосрочните си цели. Предишният опит ще бъде полезен, както в работата, така и в личния живот.

Стрелец –Общуването с другите тази сутрин изисква повече самоконтрол и търпение от обикновено. Вие сте креативни във всичко, което правите и това ви дава шанс да успеете бързо. Много от вашите действия се харесват на другите.

Козирог – Понякога са необходими търпение и самоконтрол, за да се избегнат разногласия и спорове. Но вие не искате да спорите с никого. Затова се дръжте приятелски и околните ще реагират по същия начин.

Водолей – Първата половина на деня ще бъде доста двусмислена. Не всички от вас ще успеят да избегнат разногласията с другите. Понякога дори могат да възникнат разгорещени кавги, но ситуацията бързо ще се промени към по-добро и скоро ще можете да намерите решения, които ще се харесат на всички.

Риби – Днес трябва внимателно да следите какво се случва около вас, защото Вселената ви изпраща ценни уроци, които не бива да пропускате. Добре е също да се вслушате в поривите на интуицията. Очаква ви тиха и спокойна вечер.