Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, бъдете оптимисти! Водолеи, Вселената ви подкрепя

Днешният ден е огледален образ на вашата личност. Наблюдавайте какво се случва и как реагират хората на вас и се вгледайте внимателно във вашето вътрешно „аз“.

Овен – Използвайте енергията, която планетарната сцена ви изпраща днес, за да уредите висящите ви проблеми. Ще можете да разрешите много от тях. Не отстъпвайте от нищо. Юпитер влияе върху вашите въпроси, като ви подава точно това, от което се нуждаете.

Телец – Денят изисква да прекарате по-тих период и да се отдадете на повече релакс. Задълбочете се в себе си и се опитайте да подредите най-дълбоките си чувства. Разумно обмислете всяка голяма покупка.

Близнаци – Може да имате затруднения при изпълнението на краткосрочните си цели. Фокусирайте се главно върху ежедневната работа и не се страхувайте да си почивате повече от обикновено.


Рак –Вашата силна емоционалност в този ден ще ви пречи да виждате нещата реалистично. Ще действате с предубеждение. Трябва да внимавате как се справяте със ситуациите и винаги да се опитвате да държите емоциите под контрол.

Лъв – Днес ще се окажете в конфликт със своите емоции, което ще създаде напрежение, докато намерите решение. Вашият темперамент ще стане много експлозивен, в резултат на което през по-голямата част от времето ще реагирате упорито.

Дева – Не се насилвайте да правите неща, които са извън вашите сили. Погледнете някои ситуации с повече оптимизъм. Изберете да си купите нещо, за което отдавна мечтаете. Необвързаните трябва да се фокусират повече върху приятелството, отколкото върху намирането на партньор.

Везни
– Топлата целувка може да направи повече от всяко лечение. Посветете се на партньора си и прекарайте красиви моменти заедно. Точно когато почувствате спад в енергията, любовта е лекарството, което ще издигне жизнеността ви на по-високо равнище.

Скорпион – Подходящ ден за поставяне на нови цели във всички области на ежедневието ви. Само внимавайте да не пренебрегвате ситуации, които трябва да бъдат решени незабавно. Не позволявайте на никой да се намесва във вашите планове.

Стрелец – Време е да промените някои навици, които ви създават проблеми и да се грижите повече за себе си. Сложете ново начало, което ще ви помогне да живеете по-добре. Дребни неща ще помрачат настроението ви.


Козирог – Не пренебрегвайте личните си отношения заради много работа и ангажименти. После ще съжалявате. Мислили ли сте, че понякога дори най-малките решения са тези, които могат напълно да променят живота ви.

Водолей – Нещата днес ще се развият по най-добрия начин и ще можете да се успокоите. Необходимо е малко търпение и спокойствие, за да не се допускат грешки. Освен това този вторник е подходящ за справяне със семейни проблеми, които сте пренебрегнали.

Риби – Не забравяйте, че не е срамно да попитате, ако не разбирате нещо. Това важи за всички сфери на живота. Като цяло ще почувствате, че имате нужда от повече почивка и не трябва да пренебрегвате това чувство.