Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, бъдете по-пестеливи днес

Успешен ден очаква Раците, Везните да помислят за бъдещето.

Овен
– Днес може да решите да рискувате, да играете опасни игри, но бъдете разумни все пак. Късметът ще ви съпътства и съдбата сама може да реши да ви поднесе ключът към успеха. На мнозина предстои нещо интересно и вълнуващо.

Телец – Благоприятно за активна почивка, благодарение, на която ще се чувствате много по-енергични и по-весели. Любовните взаимоотношения изискват повече внимание. Въздържайте се от ненужни критики към половинката си.

Близнаци – Да възстановите вашият енергиен потенциал могат да ви помогнат близкото обкръжение и интелектуалните занимания в дома ви. Безпокойствата ви постепенно ще намалеят.


Рак – Мнозина ги очаква твърде интересен дневен сюжет. Нещата ви ще се подреждат значително добре. Избягвайте да изразявате открито вашето мнение, особено, ако е противоречиво на останалите. Нека това бъде ден на мира.

Лъв – Благоприятното стечение на обстоятелствата ще донесе положителни емоции. Не сподавяйте творческите си пориви. Точно обратното, отделете им нужното внимание, използвайте импулсите.

Дева – Време е да обмислите дългосрочни цели по отношение на кариерата и финансите. Може би ще имате идеи за промяна на дейността си. Трябва да бъдете пестеливи и икономични. Ограничете разходите.


Везни – Добре е да посветите деня на планирането за бъдещето. Ценните идеи може да ви дойдат. Ако в последно време сте имали много вълнения в живота, сега е време да се отпуснете. Отделете повече свободно време за себе си.

Скорпион – Трябва да напомним, че има различни гледни точки и всички те могат да бъдат правилни. Не се гневете, ако мнението на партньора ви се разминава с вашето. Повишената емоционалност може да затормози отношенията ви.

Стрелец – Обемът на задачите расте и вие сте готови да подходите към тях с цялата отговорност. Необходимо е обаче да има съизмеримост на реалността с желанието да направите всичко на най-високо ниво.

Козирог – Денят изисква ред и дисциплина. В началото на новият лунен месец звездите ви съветват да определите своите приоритети - това може да се отнася до пари, личен живот или работа.


Водолей – Днес е по-добре да не оставяте нищо на случайността, а да планирате нещата по-внимателно. Това е добър ден за дома и семейството, когато изпълняването на ежедневни задължения не предизвиква вътрешна съпротива, но доставя удоволствие.

Риби – Преговорите, срещите ще бъдат успешни и плодотворни. Някой ви дава илюзорни надежди, но в действителност той преследва само лична изгода. Опитайте се да заобиколите всички видове "токсични" хора, егоисти и клюкари.