Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, денят е отличен за нови контакти

Овен – Можете на спокойствие да подредите вашите мисли и чувства. Много благоприятен ден за общуване с любимия човек. Важно е да се отпуснете и да се насладите на живота. Така ще постигнете хармония и баланс.

Телец – Различни преживявания, вътрешни противоречия и различни чувства ще изпитате в този ден. Може да почувствате липса на енергия и спад в настроението. Това може да повлияе на личните взаимоотношения, но бъдете мъдри.

Близнаци – Няма да бъдете много романтични в този ден, даже може да станете по-критични. Някои от вас ще се почувстват по-уязвими и пренебрегнати. Нуждаете се от повече търпение. Важно е да не бъдете твърде взискателни към партньора си.

Рак – Тих, спокоен ден, посветен на домашните задължения и лека почивка. Мнозина ще предпочетат да се уединят и да се отпуснат. Вашата душа се нуждае от почивка, положителни емоции. Последните може да получите чрез срещи с приятели или любим човек.

Лъв – Денят обещава да бъде лесен, приятен и интересен. Благоприятно е за почивка, домашни задължения, общуване със семейството. Приятната и спокойна атмосфера на дома ще ви помогне да се отпуснете и да се заредите със сила.

Дева –Вниманието ви ще е фокусирано основно върху домашните задължения. Ще сте по-чувствителни от обикновено. Вашият апетит може да се увеличи, както и желанието за почивка. Много добър ден за общуване и срещи.

Везни –Спокоен и хармоничен ден. Лошите мисли са лукс, който не бива да допускате. През деня вниманието ви ще е ангажирано от различни неща. Вечерта ще можете да се отпуснете и ще се почувствате по-спокойни и балансирани.

Скорпион – Днес ще сте по-емоционални, възприемчиви и чувствителни. Но е много важно да насочите вниманието си към себе си. Това е един добър ден за подобряване на вашия външен вид, както и да положите някои грижи за себе си.

Стрелец – Интересен и приятен ден се очертава пред вас. Ще бъдете изпълнени с енергия, ентусиазъм и нови идеи. Чувствата и емоциите ще играят важна роля. Този ден е предназначен за почивка, размисъл, както и общуване с приятни хора.

Козирог – Днес ще бъдете много сдържани, сериозни, целенасочени. Това е подходящо време за решаване на важни въпроси, неприкосновеност на личния живот, домашна работа. За социални контакти не е много добър денят.

Водолей – В този ден ще бъдете много сериозни, затворени и строги. На преден план ще излязат ангажиментите, целите и сериозните въпроси. Благоприятен ден за промяна на обстановката, комуникация, пътуване, приключения. Много е важно да не се отегчавате и да опитате да разнообразите живота си.

Риби – Днес ще изпитвате противоречиви чувства, ще имате да се справяте с вътрешни противоречия. Прекрасен ден за релаксация. Разнообразете свободното си време – излезте на разходка, идете на нови места, срещнете се с интересни хора.