Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес е успешен ден за вас

Овен – Бъдете търпеливи, не давайте воля на отрицателните емоции. Денят е неблагоприятен за семейно планиране, за обсъждане на проблеми, контакти с роднини. Възможно е да се получат недоразумения, спорове, кавги.

Телец – Жизненият потенциал, личното обаяние, интуицията се увеличават. Благоприятно време за гости и срещи, развлечения. Очаква ви успех в личния живот. Тези, които са сами, нека се възползват от добрите обстоятелства.

Близнаци – Неделният ден за едни ще премине спокойно, но за други може да се окаже напрегнат. Старайте се да запазите хармонията в отношенията си. Ако не внимавате е възможно да възникнат спорове и разправии, които могат да прераснат в нещо по-голямо в отношенията с партньора ви.

Рак – Мнозина ще предпочетат спокойствие, тишина, свобода, релаксация у дома. Една кратка почивка за презареждане на батериите ви напълно ще съответства и на препоръките на лекаря ви. Погрижете се първо за себе си и едва тогава мислете за другите.

Лъв - Добре е да се отървете от хора и неща, които само ви губят излишно времето. Благоприятен ден да прекарате деня у дома си. Съчетайте полезното с приятното. Правете всичко, което ви доставя удоволствие.

Дева – Днес Луната ви обещава успешен неделен ден. Не отказвайте покани за срещи, ако има такива. Ще си прекарате добре, ще се заредите с нови емоции. Отделете време за вашите увлечения и страсти, но и за партньора си.

Везни – Луната може да внесе леко напрежение в неделният ви ден. Срещнете се с близък приятел и си поговорете за живота. Това ще ви отпусне. А и може някой да ви помогне да промените вижданията си по някои въпроси.

Скорпион – Добре е да прекарате деня сред близките си. Хубаво е до се посветите на дома и семейството. Активно ще се заемете с домашните дела. Не е изключено да се появят обстоятелства, които да възпрепятстват първоначалните ви планове.

Стрелец – Възможно е да се появят проблеми в личния ви живот, които да ви принудят да вземете трудно решение или да предприемете някои действия. Ако усетите, че се заражда конфликт, бъдете сдържани. Не раздухвайте огъня.

Козирог – Да възстановите вашият енергиен потенциал могат да ви помогнат спокойната домашна обстановка, приятелската среда или пътуване за развлечение. Безпокойствата ви постепенно ще намалеят.

Водолей – Стремете се да прекарате деня в спокойна и непринудена обстановка или в приятна компания. Емоционалният подем и доброто настроение ще ви помогнат в общуването с близки, любими хора.

Риби – Тригонът на Луната към вашия знак ще повлияе положително на настроението ви. Занимавайте се само с това, което ви доставя удоволствие. Прекрасно време за уреждане на семейни събирания, празненства, съвместни мероприятия.