Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес направо ще четете мислите на другите

Овен – Днес вие сте решени да се справите с всички въпроси едновременно. Планетите ви дават изобилие от енергия, но може да бъдете непоследователни. Енергията просто ще се разсее, ако не приключите със задачите.

Телец – Звездите ви дават огромно количество енергия и вашата задача е да я използвате правилно в полза на себе си и другите. Може би да се застъпвате за по-слабите, да защитавате идеята си или да се борите за справедливост.

Близнаци – През деня ще бъдете посещавани от различни импулсивни желания да промените нещо, но не бързайте да го правите. Ако усещате излишък от енергия, вложете я във физическа работа. Обаче внимавайте да не прекалявате, иначе вечерта ще се чувствате изморени.

Рак – Не е лесно да останете спокойни, особено ако има спешни въпроси за разрешаване. Необходимо е да бъдете по-предпазливи и внимателни. Не е изключено ваши хора да ви разочароват. Днес ще сте подложени на различни изкушения.



Лъв – Чувствайки се като лидер, избягвайте да се поддавате на желанието да установявате свои собствени правила. Ако някой или нещо ви дразни, най-добре е да държите емоциите си под контрол в днешния ден.

Дева – Интуицията ви се изостря. Лесно е да разберете всички тайни мисли на хората, само докато ги наблюдавате. Ако решите да изразите мнението си, избягвайте ненужни подробности. Не си губете времето в борба с някого или нещо.

Везни – На работното място ще имате много отговорности, които няма да можете да отложите. Вечерта може да се почувствате изтощени. В областта на любовта са възможни малки проблеми и недоразумения в следствие на умората ви.

Скорпион – Вие сте развълнувани от новите си идеи и склонни да пренебрегнете интересите на другите. Марс е във вашия дом на любовта, което ви прави нетърпеливи към любимия човек. Не го карайте да прави неща, които не иска, само, за да ви угоди.


Стрелец – Днес мнозина ще бъдат фаворити на съдбата. Това е страхотен ден за рекламиране на вашите лични таланти и способности, както и всяка работа с елементи на творчество. В любовта ще покажете благородство и снизходителност. Увеличаване на сексуалността.

Козирог – Влиянието на Марс ви зарежда с инициативност. В живота на обвързаните може да има някои проблеми, които ще оставят негативен отпечатък и върху други области и дела. Не вземайте прибързани решения, изчакайте този отрицателен момент да мине.

Водолей – Днес може да има някои вълнения или обстоятелствата да вземат неочаквани завои. Бъдете готови за всичко. Внезапно може да получите вдъхновение и да ви обхване творчески импулс. Имате изобилие от енергия.

Риби – Влиянието на Марс ви осигурява адреналин и ще прави деня ви вълнуващ. Някои ще се потопят с половинката си в приятна атмосфера, изпълнена с нежност и разбиране. Много хора биха завидели на тази идилия.