Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес разчитайте само на себе си

Овен – Ако се научите да контролирате по-добре емоциите си, ще спестите много енергия. На работното място ще ви се предостави шансът, който сте чакали дълго време. Що се отнася до финансите, не правете грешките от миналото. В любовта, нека ви води логиката за промяната.

Телец – Вие сте по-приказливи от обикновено, искате да разкажете на всички за новите си идеи и впечатления. Полезно е да проверите фактите, преди да ги направите публично достояние. Може би понякога е по-разумно да помълчите.

Близнаци – На работното място се дистанцирайте от задачите, в които не участвате. Не прахосвайте напразно идеите си. Ще преобладава склонност към раздразнителност, но човек не трябва да обвинява друг за грешките си. Няма да сбъркате, ако в любовта разчитате на рационалността.



Рак – Това ще бъде прекрасен ден за Раците с нежно сърце. Уязвимостта (ранимостта) ще ви помогне да спечелите нови сърца. Днес сте находчиви, така че приемете предизвикателствата пред вас във всяка област.

Лъв – Избягвайте разгорещени дискусии във всяка област, тъй като сте склонни към импулсивни реакции. В любовта нещата ще бъдат непредсказуеми и променливи. Ситуацията ще бъде по-стабилна, ако намалите критиката си.

Дева – Днес разчитайте само на себе си и вървете само по добре познати територии, както в личен план, така и в работен. Това не е благоприятен ден за големи промени. Обективността ще ви предпази от сериозни финансови грешки.



Везни
– Днес е ден на изненади, така че се пригответе за много смесени емоции. Добре е да избягвате средата и хората, които не споделят вашия ентусиазъм.Обърнете повече внимание на вашия партньор и приятели.

Скорпион – Позитивните приятели са за предпочитане днес, защото могат да ви отвлекат от лошите мисли, които имате. Заобиколете се с хора, които винаги знаят как да ви разсмеят до сълзи и които не бягат, когато сте в лошо настроение.

Стрелец – Днес може да имате погрешно предположение защо колегата ви (или някой друг) се отнася с вас по необичаен начин. Не бързайте с реакциите си. Ако сте свободни и амбициозни, в днешния ден някой ще „хване” окото ви.



Козирог – Вие сте решени да вървите към целта си, независимо от каквито и да било препятствия. Въпреки това звездите предлагат да забавите темпото на събитията и да се оставите на потока.

Водолей – Днес ще имате максимална самоувереност и повишено самочувствие, което ще ви накара да правите нещата, които обичате, без да се извинявате за това. Изпълнението на лични желания може да изглежда егоистично за някого, но това ще ви направи безкрайно щастливи.

Риби – Ще откриете, че поглезването на сетивата ви ще ви направи по-щастливи от обикновено. Пускайте музика, гответе любимото си ядене, гледайте добър филм, четете интересна книга, купете си нещо хубаво.