Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес се вземете в ръце и не се отпускайте

Овен – Може денят да не премине толкова добре, колкото бихте искали. Но всичко това е поправимо, просто трябва да се мобилизирате и да направите всичко по силите си, така че да постигнете някакви резултати. И тогава ще се почувствате по-добре.

Телец - Би било хубаво да приключите работата, която беше започната и изоставена на половина. И създайте си навик да не отлагате за утре това, което можете да направите днес, за да избегнете такива дни на бързане и припряност.

Близнаци
- В професионалната област нещата се развиват спокойно и без проблеми. Избягвайте да влизате в дискусии и разговори с хора, които бързо избухват. Не повтаряйте грешките на другите, действайте както сметнете за добре.



Рак - Ден на успеха и признанието. Но всъщност не се ласкайте и не забравяйте, че успехът е мимолетно нещо. Следователно можете и трябва да се насладите на момента, но не си вирете носа и не си въобразявайте, че сте пожизнен любимец на Фортуна.

Лъв - Днес е много важно да държите своя курс и да се стараете да не пренаписвате собствените си планове. Като цяло не позволявайте на никого да прави корекции в тях. В любовта бъдете по-отворени и с чар ще постигнете всичко, което искате.

Дева
- Вземете се в ръце, не се отпускайте. Помнете грешките, които сте допуснали по-рано и се опитайте да ги избегнете днес. Днес не сте настроени за любов, което може да разстрои любимия човек.



Везни - Не спорете днес с тези, които са на по-висока длъжностна позиция от вас. Дори ако разбирате, че знаете достатъчно и можете да се справите по-добре. Съгласете се с тях и после мълчаливо направете своето.

Скорпион – Днес е възможно да забележите, че изпълнявате задълженията си много по-бавно от обикновено и че мислите ви често прелитат от едно място до друго. Бъдете внимателни, всеки си има своите мързеливи дни.

Стрелец – Скучни дела ви очакват, които изискват максимална концентрация. Ето го портрета на днешния ден. Може да се появят тайни неприятели, които се опитват да използват вашите неволни грешки срещу вас. Опитайте се да не им давате поводи.



Козирог – Не губите самообладание, независимо какво се случва. Това прави възможно да се намерят оптимални решения. На любовния фронт можете да имате късмет. Лесно привличате, омагьосвате, завладявате. Свободните представители на знака е по-добре да не седят у дома.

Водолей – Не е лесно да съгласувате собствените си интереси с тези на близките си, така че може да има противоречия между това, което искате и това, което другите очакват от вас. Най-доброто решение би било да се направи разумен компромис.

Риби – Каквото и да правите, вярвайте в себе си и в своите способности. Самоувереността е от решаващо значение за успеха. Следобед ще трябва да се съсредоточите върху семейните въпроси. Възможно е да се наложи да обсъждате с близките си важни въпроси.