Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес се задава нова любов

Овен – Днес може да имате пропуснати ползи и възможности. Труден ден. Не всичко ще се получава веднага, трябва да сте упорити, за да постигнете целите си. Възможни са недоразумения и неприятни инциденти.

Телец – Днес сте малко непоследователни в мислите и действията си, а емоциите ви са нестабилни. Възможно е неразбирателство с хората. Понякога причината е вашата упоритост, защото не искате да направите дори малки отстъпки.

Близнаци – Липсата на умереност, склонността към неразумни и погрешни действия могат да доведат до осезаеми проблеми. Някои от вас могат да изпаднат в емоционален конфликт и вътрешна криза.

Рак – Денят ще премине спокойно. Рутинната работа няма да е толкова досадна и изморителна. Възможни са приятни изненади или добри новини. Вие сте много привлекателни за противоположния пол и предизвиквате засилен интерес.



Лъв
– Денят може да създаде ситуация, при която трябва да заемете безкомпромисна и твърда позиция. Ще ви се наложи да се справяте с множество разнородни задачи и макар че нито една от тях не представлява трудност сама по себе си, ще ви отнеме голяма част от времето.

Дева – Не позволявайте на емоциите да са водещи, бъдете обективни и разумни, защото само спокойствието ще помогне да се решат проблемите. В любовен аспект денят обещава да бъде благоприятен. Ако още сте сами, сега се откриват нови възможности да срещнете любовта.

Везни – Денят е подходящ за дейности, които не изискват висока концентрация на внимание. Слушайки интуицията си, умело избирате правилната линия на поведение. Физическото и интелектуално претоварване е противопоказано.

Скорпион – Самочувствието ви е добро, което ще ви помогне да се справите с всяко предизвикателство. Имате достатъчно енергия, за да свършите всичко, което сте планирали за деня. Има голям шанс да се влюбите от пръв поглед.



Стрелец – Вероятно ще успеете да яхнете вълната и да реализирате всичко, което е било планирано, като положите само минимални усилия. Един добър ден за общуване, пътувания, дълги разходки, спортуване.

Козирог – Днес вашите емоции са балансирани, вие възприемате всичко, което се случва съвсем спокойно и разумно. Дори ако се случат емоционални ситуации, няма да се почувствате нервни. Вечерта се погрижете за себе си и си позволете добра почивка след натоварения ден.

Водолей – Промените в настроението ви могат да объркат хората от вашето обкръжение и най-вече половинката ви. Отделете време за физическа активност или спорт, това ще ви помогне да балансирате емоционалното си състояние.

Риби – Този ден ще бъде лек и приятен, няма да изисква от вас много решителни действия, или усилия. Разчитайте на съдбата. Тя може да ви изпрати среща с много интересен човек, към когото ще се почувствате силно привлечени.