Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес ще бъдете вдъхновени от любов

Ден за вътрешна трансформация, да се пусне миналото, да се роди нещо светло и брилянтно у вас. Старото трябва да си отиде, за да дойде на негово място нещо хубаво и ново.

Овен – Винаги сте готови да запретнете ръкави, но искате да сте сигурни, че усилията ви ще ви доведат до по-голямата цел. Ако е необходимо, направете корекции, така че да работите по-интелигентно, а не по-трудно.

Телец – Ще чувствате нужда да освободите напрежението, но гледайте да не е по агресивен начин. Дейности, които подхранват вашето въображение и чувство за мистерия, могат да ви се отразят терапевтично.

Близнаци – Може би е най-добре да подходите към света по по-спокоен, творчески начин днес. Вдъхновението може да дойде от личен момент с някого, или отвътре. Потърсете начини да се заемете отново с онези дейности, които подхранват духа ви и насърчават изразяването на себе си по-свободно.



Рак – Нещата, които са оставени висящи, може да ви притесняват с напредването на деня. Безгрижието рядко е постижимо за вашия емоционално проницателен знак. Но за да държите хората близо, е известно, че жертвате нуждите си и дори подкопавате силата си.

Лъв – Може да има някакво напрежение в социалния ви живот. Възможно е да се борите с решение, тъй като имате чувство, че трябва да се откажете от едно, за да спечелите нещо друго. Може да се появи и дилема между отговорност и удоволствие.

Дева – Енергиите не са подходящи за вземане на правилните решения. Може да откриете добра причина да се освободите от неудовлетвореност. Връзките със семейството или интимния партньор могат да бъдат вдъхновяващи.

Везни – Несигурността може да ви притеснява днес. Моментът е подходящ да се отдръпнете от проблем, за да получите перспектива и да обърнете специално внимание на материалните си нужди.



Скорпион – Марс може да ви донесе фино усещане за дисбаланс и можете да се чувствате притиснати да вземате решения, въртящи се около семейството или личния ви живот и объркани за следващата си стъпка.

Стрелец – Вярата, въображението и приповдигнатият дух идват в пълен разцвет. Дневните енергии благоприятстват отстъпването от проблемите само малко, за да можете да спечелите някаква перспектива.

Козирог – Днес сте готови да подходите към нещата по нов начин. Може да е време да изхвърлите малко емоционален багаж и докато творческите и романтичните ви импулси са силни, намирате и някаква радост в тихи и лични моменти.



Водолей – Бихте могли да гравитирате към дейности, които насърчават духовния ви растеж. Отнасяйте се към всяко колебание, което чувствате сега, като към шанс да забавите темпото и да направите корекции.

Риби – Оставете се на потока, не се съпротивлявайте. Каквото и да се случва и това ще отмине. Съмнението или объркването ви са временни, но когато са на преден план, е разумно да се избягват импулсивни действия.