Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес ще имате успех в любовния живот

Ден за пречистване, обновяване, прераждане. Отдайте се на пълна релаксация и почивка. Ако е възможно, прекарайте този ден в размисъл, медитация и тишина или още по-добре сред природата.

Овен – Тази неделя благоприятства динамичното ви отношение към ситуациите и ви води до успешни решения. С енергията и увереността, които имате, ще можете да намерите подходящите решения на много въпроси, които са ви занимавали дълго време.

Телец – Денят е добър за романтични ситуации и нежност. Що се отнася до вас, които спите в обятията на самотата, флиртът и вашето много добро настроение тази вечер ще ви доведат до желаните резултати. Вземете нужните мерки.



Близнаци – Хубаво е да си дадете сметка и да се запитате как се справяте със ситуациите. Може да се наложи да бъдете по-напористи, за да постигнете това, което искате, а не да отстъпвате. Планетите са на ваша страна и можете да постигнете много с повече постоянство.

Рак – Може да се появят някои противоречия в живота ви днес, с които ще трябва да се справите с голяма дискретност. Внимавайте да не проявявате слабост, защото може да има неприятни последици.

Лъв – Днес ще бъдете заобиколени от хармония и ще постигнете това, което искате, с минимални усилия. Възможностите ще бъдат навсякъде около вас! Внимавайте да не ги оставите неизползвани, защото те крият в себе си решенията на възможни проблеми от миналото.

Дева – Денят е добър за вашия романтичен живот и ще искате да стабилизирате някои ситуации, които виждате, които не са балансирани. Прекарвайте време с партньора си, без да сте критични или егоистични, за да получите това, което искате.



Везни – За да избегнете потенциални проблеми или конфликти със собствените си хора, опитайте се да стоите настрана от всичко, което ви причинява дискомфорт и негативизъм. Прекарайте този ден пасивно, тихо.

Скорпион – Във вашия любовен роман имате нужда от компромис. Във връзката ви има проблеми, но със сигурност няма да ги преодолеете с крещене и битки. Ако все още сте в търсене на партньор, тогава отворете широко очи, защото около вас има интересни познати, които не забелязвате.

Стрелец – Програмата ви може да се смени внезапно, поради многото ви задължения. Освен собствените си проблеми, вероятно ще трябва да решавате и въпроси на близките ви хора. Всичко останало в крайна сметка ще си дойде на мястото, когато е необходимо.

Козирог – Почивният ден е точно това, което лекарят ви е предписал. Опитайте се да си починете малко повече. Прекарайте време с добра книга в ръце. Излезте с приятели, ако се чувствате потиснати и ви е скучно. Погрижете се за основните си нужди, за да се освежите.



Водолей – Денят ви изпълва с чувства на радост и оптимизъм. Опитайте се да намерите време за себе си, защото напоследък с многобройните си задължения сте се пренебрегнали. Тези дни са идеални за поставяне на основите, за създаване на ново приятелство.

Риби – Отдайте малко повече внимание на отношенията си, защото днес лесно бихте могли да стигнете до напрежение с партньора си. Старайте се да не засягате и да не решавате чувствителни за двамата теми. Излезте заедно на разходка, правите нещо съвместно.