Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес ще разтапяте всички с усмивката си

Овен – Ще имате много идеи, но е важно да се опитате да ги планирате и реализирате. Възможни са неочаквани пречки, но не насилвайте събитията. Общуването с любимия човек ще ви донесе приятни мигове през втората половина на деня.

Телец – Вашата енергия ще бъде фокусирана върху решаването на някои практически проблеми, които пречат на пътя ви в ежедневието. В професионалната област изпълнете всички задължения, не оставяйте нищо за по-късно.

Близнаци – Нуждаете се от уединение и спокойствие, избягвайте отношения, които ви изсмукват. Ще получите (или ще ви хрумне) добра идея за професионалната област. Ще подобрите качеството на любовта си, но не вземайте дългосрочни решения.

Рак – Днес някой ще ви обсипе с комплименти, което ще ви накара да се почувствате специални. В крайна сметка ще повярвате, че хората забелязват вашите качества и усилия и това ще ви насърчи да се стараете още повече.



Лъв – Днес е възможно да забележите, че изпълнявате задълженията си много по-бавно от обикновено и че мислите ви често прелитат от едно място до друго. Бъдете внимателни, всеки си има своите мързеливи дни.

Дева – Въпреки че ще искате да правите нещата по свой начин, ще бъдете възприемчиви и няма да имате нищо против, когато други хора предлагат различни решения. Усмивката ви е най-красивият аксесоар. Използвайте я, за да привлечете вниманието на този, когото харесвате.

Везни – В професионалната област нещата се развиват спокойно и без проблеми. Избягвайте да влизате в дискусии и разговори с хора, които бързо избухват. Настроението ви зависи до голяма степен от вашата компания, затова общувайте с хора само с позитивни чувства.

Скорпион – Най-добре е да не планирате нещо особено досадно за преди обеда, в този момент ще бъде полезно да си починете. Няма да можете да търпите поведението на някои индивиди, опитайте се да кажете какво ви притеснява, но без да обиждате никого.



Стрелец – Много неща изискват вашето внимание. Невинаги е възможно да се справите сами с тях, но вие намирате съюзници без затруднения. Мнозина са готови да подкрепят вашите начинания, да помогнат в реализирането на смелите ви идеи.

Козирог – Благоприятен ден за общуване. Днес сте снизходителни към слабостите на другите хора и сте готови да им дадете правото да правят грешки. Много хора ще го оценят. Наблегнете повече на почивката.

Водолей – Нямате да имате време да се отегчавате, появяват се добри идеи. Те могат да бъдат внедрени веднага. Напредък е възможен по въпроси, с които не сте били в състояние да се справите преди.

Риби – Мнозина ще имат желание да ви доверят своите тайни или да споделят полезна информация. Някой от миналото, когото не сте виждали отдавна, може внезапно да се появи отново. Това ще е приятна изненада.