Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес ще срещнете любовта

Денят не е за страстни пориви. Придържайте се към правилото: „Седем пъти премери и тогава отрежи.“

Овен – Ще е необходимо да вложите повече усилия на работното място, за да довършите работата си, но бъдете задълбочени в това, което правите. В любовен план ви очаква мир и спокойствие, ще бъдете в добра форма и ще се наслаждавате на това, което имате.

Телец – Вижте цялостната обща картина и си направете добра организация. Няма смисъл да се опитвате да настоявате всички да приемат вашето мнение. Всеки има право на собствено такова. Ще изпаднете в изкушения, които не бива да подценявате.



Близнаци – Днешната планетарна обстановка ще ви насърчи да разгледате определени ситуации в живота си от различна гледна точка. Направете каквото можете, за да запазите оптимизма си и по-лесно ще постигнете целите си.

Рак – Възползвайте се от енергията и стремежа, които звездите ви даряват, за да решите онези проблеми, които ви пречат да живеете щастливо. Не се задълбочавайте върху проблеми, които не можете да разрешите, а се адаптирайте към това, което животът ви предлага.

Лъв – В днешния ден може би ще имате чувството, че времето върви доста бързо и пропускате някои неща, които бихте искали да контролирате. Има вероятност да се случи нещо неочаквано, което да ви накара да погледнете на живота от много по-оптимистична перспектива.



Дева – Нещата изглежда, че се развиват добре в личния ви живот. Ако пък търсите любовта на живота си, звездите ви предлагат своята подкрепа днес. Излезте с приятели, запознайте се с нови хора и се отдайте на флиртуване. Това ще ви освежи и ободри.

Везни – Хороскопът ви съветва да не бързате, а да позволите на естествения ход на събитията да решат проблемите и да отстранят трудностите. Може би не всички аспекти на ситуациите са видими в момента, има възможност да пропуснете нещо важно.

Скорпион – Чувствате се непокорни, което може да ви помогне да промените обстоятелствата и да преодолеете проблеми, които са ви осуетили или блокирали пътя пред вас. Собствените ви усилия ще се съчетаят с положителното развитие на нещата, създавайки прекрасна рецепта за успех.

Стрелец – Сивите облаци се разпръскват в любовния ви живот и всичките ви проблеми започват да се разсейват постепенно. Вместо спорове и разногласия, вече ще можете да се насладите на любов и разбирателство между вас и партньора ви.



Козирог – Позитивното мислене е от ключово значение в този ден. Продължавайте да се придържате към набелязаните планове днес и продължавайте напред с вашите идеи. Ще видите, че търпението и упоритостта ще ви се отплатят накрая.

Водолей – Трябва да се държите отговорно в любовния си живот и да направите всичко възможно, за да запалите отново пламъка между вас и партньора си и да поставите отношенията си на по-здрава основа. Ако сте необвързани, излезте да се забавлявате с приятели.

Риби – Възможно е днес да се затворите в себе си и да ви е трудно да покажете какво чувствате. Добре помислете за себе си, не се отказвайте от възможността да бъдете щастливи, поставяйки винаги нуждите на другите пред вашите.