Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес в любовта ще получавате точно това, което най-много искате

В деня на рицарите, дадените обещания, обети и клетви са свещени. А ако планирате разговор от сърце, възползвайте се от момента. Идеалното време за проява на творчество, креативност, за въвеждане на иновации, за различни трансформации. Лилавите нюанси, циркон и авантюрин ще ви носят късмет.

Овен – Придържайте се към своите планове и не позволявайте на ентусиазма и мотивацията да ви напуснат. Бъдете деликатни. Днес честността ви може да ви донесе повече проблеми, отколкото уважение, така че дръжте езика си зад зъбите.

Телец – Има шанс да се появи добра възможност, затова бъдете нащрек. Основното нещо е да не бързате, което често води до грешки и проблеми. В любовта бъдете по-отворени и това ще ви помогне да укрепите отношенията с партньора си.

Близнаци – Поемете контрола над живота си. Ако сте позволявали на някой друг да ви казва какво да правите или как да се държите, вече спрете да го правите. Най-добрите решения са тези, които вие ще вземете.

Рак – Луната, преминавайки през вашия пети дом на творчеството, любовта и децата, предполага да отделите свободно време за тях или за вашите собствени дела. Любовните отношения могат да бъдат нежни и хармонични.



Лъв – Денят е подходящ за хармонизиране на отношенията със семейството. Можете да направите някои промени в обичайния начин на семейния живот, например да поправите нещо или да купите нов предмет за домакинството.

Дева – Вие сте много жизнени и оптимистични и никакви пречки няма да ви обезкуражат. Благоприятно време да получите това, което искате, особено в любовната област. Ще изчистите недоразуменията, ако има такива.

Везни – Днес е важно да изразходвате правилно физическите и умствените си сили. Лунните енергии изострят сетивата ви. Отпуснете се, максимално се изолирайте от стресови ситуации. Старайте се да избягвате спорове с близките си хора.

Скорпион – Луната повишава вашия оптимизъм и жизненост. Още от сутринта внимателно планирайте деня си и всичко ще върви по план. В любовния живот се стремете към мир и хармония, научете се да се радвате на живота.



Стрелец – Бъдете креативни. Научете се да се наслаждавате на малките ценни моменти, които правят живота приятен и красив. Не чакайте нещо велико да се случи, за да празнувате, празнувайте, защото сте живи.

Козирог – Може да не видите веднага всички пътища пред себе си, но ако сте достатъчно търпеливи, това ще се случи скоро. Възможностите са многобройни. Нито една планина няма да е твърде висока за вас.

Водолей – Луната ви дава добра енергия. Ще видите, че животът е по-лесен и ще имате повече възможности за постигане на целите си с онази доза късмет, която ви дава Юпитер. Добро време да подновите мечтите си.

Риби – Не сте в настроение да работите, фокусирайте се върху необходимото. Нужно е да стабилизирате емоциите си. Ще трябва да проявите търпение и да намалите темпото и начина на реагиране, за да избегнете напрежението.