Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, флиртувайте смело днес и късметът ще е на ваша страна

Денят е наситен с космическа енергия и става вътрешна трансформация. Днес се пренастройва не само тялото, но и съзнанието. Може да има преоценка на ценностите, поява на нови идеи, намиране на търсени решения.

Овен – Днес ще бъдете изключително динамични. Планетите са на ваша страна, призовавайки ви да продължавате да се стремите към най-амбициозните си цели. Просто се старайте да останете основателни и организирани и ще постигнете това, което искате.

Телец – Можете да продължите напред с плановете си без да се колебаете и дори да се насочите към най-големите си амбиции! Всичко върви добре и можете да бъдете оптимисти в очакване на по-светло бъдеще.

Близнаци – Изглежда, че в момента всичко върви гладко във вашия живот, че постигате всяка цел, към която сте се насочили и това ви носи голяма радост. Не се оставяйте да се увлечете от ентусиазма си, да правите необмислени и лекомислени действия, мислейки че сега нищо не може да ви спре.

Рак – Трябва да разкриете по-меката си и нежна страна в любовния си живот днес. Изведете вътрешната си романтична част навън и ще бъдете неотразими за партньора си. Точно това е от което се нуждаете, за да противодействате на доскорошното си по-студеното поведение.



Лъв – Не позволявайте на малки проблеми във връзката да ви притесняват. Днес имате шанса да проведете конструктивен разговор с партньора си, който да повдигне всички тъмни облаци, които се събират в последно време в отношенията ви.

Дева – Ако имате партньор, погрижете се да направите нещо романтично и да го изненадате. И ако все още сте сами и нямате такъв, не подсмърчайте! Днес присъствието ви няма да остане незабелязано. Насладете се на възможностите за флиртуване и се отдайте без колебание.

Везни – Моля, въздържайте се от необмислени ходове или решения, иначе скоро ще се наложи да се изправите пред неприятен резултат. Има опасност да стигнете до разправии с най-близките си. Сдържайте думите си и използвайте отличните си дипломатически умения, за да избегнете влошаването на нещата.

Скорпион – Трябва да отделите малко време за връзката си днес. Вашият партньор се чувства несигурен и се нуждае от вашето разбиране, успокоение и подкрепа. Бъдещето на връзката ви е буквално във вашите ръце. Подбирайте внимателно думите си, за да не предизвиквате напрежение между вас двамата.



Стрелец – Ставате по-организирани и оптимистични, когато става въпрос за постигане на вашите мечти и заветни стремежи. Съвет за необвързаните представители на знака: време е да измислите по-ефективна стратегия, за да получите това, което искате.

Козирог – Не бързайте с нещата. Дайте им време да се разгърнат и да разкрият напълно вашите възможности. Трябва да обедините разума и логиката, както и всичките си умения, за да постигнете целите си. Бъдете сигурни, че ако положите малко усилия, скоро ще бъдете възнаградени с успеха, който търсите.

Водолей – Стремете се да останете концентрирани сред объркването, което цари днес. Имайте вяра в себе си и във възможностите си и направете всичко, което е по силите ви, за да върнете нещата на нормално равнище.

Риби – Добре би било да подредите делата си във всички аспекти на живота си, така че да можете да се наслаждавате на по-голямо спокойствие. За необвързаните Риби перспективите са добри и със сигурност ще привличате всички погледи към себе си!